Monia malleja ja monia mahdollisuuksia

Olipa liesituuletin suureen tai pieneen kohteeseen, meiltä löytyy sopiva malli. THERMEX valmistaa malleja aina 2600 mm leveyteen ja 1100 mm syvyyteen sakka yhdestä teräslevystä ilman saumoja. Mutta kysy, jos tarvitset jotakin vielä suurempaa - me löydämme tarvittaessa ratkaisun, pienillä muutoksilla.

Tavalliset valaisimemme ovat 20 W halogeenispotit harjatusta teräksestä, mutta myös sinun toimittamasi sisäänrakennetut spotit onnistuvat, jos valaistukselle on erityistoivomuksia. Voit samalla myös vapaasti valita kaikista niistä suodattimista, mitä THERMEXin omissa malleissa käytetään. Myös tässä on mahdollisuus tehdä muutoksia toivomusten mukaan. Mihin tahansa.Mikä väri?


THERMEXiltä saat sen melkein millaisena haluat. Täältä voit valita juuri sellaisen pinnan, kuin toivot. Rosterista - harjattu tai kiillotettu - kauniisiin maalipintoihin yli 200 eri väristä. Jos haluat keittiökalusteisiisi sopivan värin - me hoidamme myös sen. Kaikki, mitä tarvitsemme, on
värinäyte.

 

Onko sinulla erityistarpeita?

Ehkä sinulla on joitain aivan erityisiä tarpeita. Ehkä haluat jotakin, jota kenelläkään muulla ei ole. Ehkä haluat ajatella täysin ”laatikon ulkopuolelta” ja unohtaa perinteet. Kummin vain, voit muokata itsellesi oman ja henkilökohtaisen THERMEX-kuvun.