Newcastle Medio 900mm musta omalla moottorilla

423.19.2152.2

Thermex Newcastle Medio musta omalla moottorilla on minimalistinen liesituuletin, joka integroidaan kattoon, erikoissyvään yläkaappiin tai asennuskoteloon. Eri ohjausvaihtoehdot tekevät liesituulettimen käytöstä monipuolista ja helppoa.

Liesituulettimen väri
Malli
Ole hyvä ja valitse variantti!

Thermex Newcastle Medio on Newcastle Maxin pikkuveli. Se soveltuu asennettavaksi syvään yläkaappiin tai kattoon. Thermex «Kaikki mahdollisuudet» -ratkaisu tarkoittaa, että tämä liesituuletin voidaan sovittaa kaikkiin eri ilmanvaihtojärjestelmiin ja sen kanssa voi käyttää esimerkiksi Thermex Plasmex® -ratkaisuita.

Liesituuletinta ohjataan kaukosäätimellä tai automaattisesti keittotason kautta Thermex Toplink® -moduulin kanssa. Lisäksi voit ohjata liesituuletinta Thermex Remote -sovelluksella, jonka voi ladata ilmaiseksi App Storesta ja Google Playsta. Sovelluksessa on mahdollista säätää valaistuksen kirkkautta, aktivoida jaksottainen poisto -toiminto ja saada tietoa suodattimen vaihto/puhdistustarpeesta.

Voit myös käyttää Voicelink toimintoa liesituulettimen toimintojen ohjaukseen. Voice Link toiminnolla voit ohjata liesituuletinta pelkällä puheellasi Google Assistantin (Hei Google) kautta. Valittavana on siis monia vaihtoehtoja Newcastle Medion ohjaukseen. Liesituuletinta on saatavana mustana tai valkoisena ja sen enimmäisilmamäärä on 452 m3/h.

 

Tekniset tiedot

Minimi ilmamäärä [m3/h]
207,1
Minimi ääniteho [dB(A)]
49
Maksimi ilmamäärä [m3/h]
452,1
Suurin ääniteho [dB(A)]
67
Ohjaus
Kaukosäädin
Materiaali
Mustaksi maalattu teräs

Voice Link

Ohjaa Thermex liesituuletinta pelkällä äänelläsi – tämä koskee sekä liesituulettimen eri nopeuksia että valaistusta. Tämä antaa sinulle vapauden käyttää käsiäsi pelkästään ruoanlaittoon.

Lue lisää

Wi-Fi

Wi-Fi -toiminto tarkoittaa, että tuote kommunikoi langattomasti Wi-Fi:n kautta. Lähes kaikissa yksityiskodeissa on nykyään Wi-Fi, joka tarjoaa monia vaihtoehtoja sähköisten ilmanvaihtotuotteiden liittämiseksi langattomaan verkkoon.

Sovellusohjaus

Sovellusohjauksella pääset käsiksi Thermex tuotteeseesi älypuhelimesi tai tabletin kautta. Se muuttaa älylaitteesi kaukosäätimeksi, joten olet aina täysin hallinnassa. Sovelluksessa on myös enemmän toimintoja kuin tavallisessa kaukosäätimessä/ohjauspaneelissa.

Metallisuodatin

Metallisuodatin on perinteinen suodatin, jonka kaikki tietävät. Suodatin varmistaa, että rasvapartikkelit ei päädy liesituulettimen sisään tai kanavajärjestelmään. Metallisuodatin voidaan pestä astianpesukoneessa.

Kaukosäädin

Kaukosäätimen avulla Thermex tuotteesi käyttö on helppoa ja kätevää. Sinun ei tarvitse edes nousta ylös - helppoa ja yksinkertaista.

Valojen himmennys

Himmennystoiminnolla voit säätää liesituulettimen työvalon kirkkautta. Keittiön valaistus on hyvin erilainen, joten himmentimellä voit säätää valon määrää tarpeidesi mukaan.

Reunaimu

Reunaimulla varustetuissa liesituulettimissa on ainutlaatuinen muotoilu, koska suodattimet on piilotettu laitteen sisälle. Reunaimu keskittää imun tuulettimen reunoille, ilman nopeus on mahdollisimman kova imuaukolla ja se auttaa sieppaamaan höyryt tehokkaasti.

Jaksottainen poisto

Jaksottainen poisto on liesituulettimen toiminto, jonka avulla keittiön liesituuletinta voidaan käyttää kodin lisäilmanvaihtoratkaisuna. Voit mm. asettaa liesituulettimen käynnistymään tunnin välein 10 minuutin ajaksi.

Jälkikäynti

Jälkikäynti on toiminto, jonka avulla puhallin jatkaa toimintaansa jonkin aikaa sen jälkeen, kun olet normaalisti sammuttanut sen. Näin varmistat, että sisäilma puhdistuu varmasti. Toiminto auttaa varmistamaan hyvän sisäilman.

Suodattimien puhdistusmuistuttaja

Suodattimen puhdistusmuistuttaja muistuttaa keittiön liesituulettimen suodattimen puhdistamisesta. Se ei ole anturi, vaan ajastin, joka muistuttaa suodattimien puhdistustarpeesta tietyn ajan kuluttua.

Tiedot

Minimi ilmamäärä [m3/h]
207,1
Minimi ääniteho [dB(A)]
49
Maksimi ilmamäärä [m3/h]
452,1
Suurin ääniteho [dB(A)]
67
Ohjaus
Kaukosäädin
Materiaali
Mustaksi maalattu teräs

Paino ja mitat

Maksimi leveys [mm]
900
Maksimi syvyys [mm]
500
Maksimi korkeus [mm]
220
Lähtökauluksen halkaisija (mm)
220x90
Pakkauksen leveys [mm]
1350
Pakkaussyvyys [mm]
710
Pakkauskorkeus [mm]
300
Tuotteen paino [kg]
24
Brutto paino [kg]
27

Ominaisuudet

Ohjaus
Kaukosäädin
Tehostustoiminto
Ei
Koristevalot
Ei
Ajastintoiminto
Kyllä
Suodattimien puhdistusmuistuttaja
Kyllä
Siirrettävä lähtökaulus
Kyllä
Sisäänrakennettu kärkitieto
Kyllä
Himmennin
Kyllä
Jaksottainen poisto
Kyllä
Wi-Fi
Kyllä
Toplink yhteensopiva
Kyllä
Älykoti
Kyllä

Tekniset tiedot

Valaistus (Emiddle) [lux]
239
Valaistuksen tehokkuus (LE) [lux/W]
44
LE-luokka
G
EEI-arvo
96,1
EEI-luokka
D
Lamppujen kulutus [W]
1,2
Valojen kokonaiskulutus (WL) [W]
4,8
GFE arvo
71,5
GFE luokka
D
FDE arvo
9,4
FDE luokka
E
Pistokkeen tyyppi
Schuko
Virtalähde [V]
230
Energiforbrug standby (Ps) [W]
0,31
Moottorin maksimikulutus [W]
135

Muut tiedot

EAN
5703347532047
Rasvasuodattimen tyyppi
Alumiininen suodatin
Suodattimien määrä
2
Aktiivihiilisuodatin saatavilla
Kyllä
Aktiivihiilisuodattimen tuotekoodi
535.19.3000.9
Aktiivihiilisuodattimien määrä
2
Nopeuksien määrä (poislukien tehostus)
4
Valojen määrä
11
Pohjaimu
Ei
Etuimu
Ei
Reunaimu
Kyllä
Asennustapa
Kattoon integroitava
Ilmanvaihtojärjestelmä
Liesituuletin omalla moottorilla
Etuosan väri
Musta
Väri
Musta
Etuosan materiaali
Mustaksi maalattu teräs
Materiaali
Mustaksi maalattu teräs
Johdon pituus (m)
3

Lataukset

Täältä löydät kaikki tämän tuotteen kannalta merkitykselliset asiakirjat

Tuotetiedot

Asennusohje

Tekninen tieto

Asennustarvikkeet