Central Gemini IV 600mm valkoinen

530.41.5044.2

Thermex Central Gemini IV 60cm soveltuu asennettavaksi niin keskitettyyn- kuin hajautettuun ilmanvaihtojärjestelmään.

Thermex Central Gemini IV on suositun Gemini-sarjamme uusin malli. Tämä liesikupu soveltuu käytettäväksi niin keskitetyssä- kuin hajautetussa ilmanvaihtojärjestelmässä. Liesikuvussa on sähkötoiminen metallinen tehostusventtiili, joka avautuu/sulkeutuu liesikuvun käyttökytkimestä tai avaamalla/sulkemalla liesikuvun lipan. Tehostusventtiilin avautuessa tehostetaan ilmanpoistoa liesikuvun kautta.

Gemini IV on liesikupu, joka on varustettu ulosvedettävällä lipalla ja sen etuna on se, että se peittää suuremman alueen kuin esim. täysin yläkaapin pohjaan integroitava malli. Samalla tämä tarkoittaa, että liesikuvun höyrynsieppauskyky paranee. Silloin kun et valmista ruokaa, voit työntää liesikuvun lipan sisään ja liesikupu on tällöin hyvin huomaamaton.
 
Liesikuvun uusi tehostusventtiili eroaa aiemmista versioista. Tässä on kiinnitetty paljon huomiota siihen, että tehostusventtiilin aukko on mahdollisimman suuri, jotta varmistetaan mahdollisimman pieni painehäviö. Tämä tarkoittaa, että ilmanvaihtojärjestelmälle voidaan asettaa vähemmän vaatimuksia kuin aikaisemmin. Mitä suurempi aukko, sitä vähemmän vaaditaan kanavapainetta. Lisäksi tehostusventtiili on mahdollista sulkea kokonaan. Gemini IV liesikuvun tehostusventtiili avautuu aiempaa nopeammin.
 
Gemini IV:ssä on sisäänrakennettu kärkitieto (potentiaalivapaa). Se on toiminto, jonka avulla ilmoitetaan ilmanvaihtojärjestelmälle, että liesikupu on toiminnassa. Liesikuvun rasvasuodattimet irrotetaan helposti kuvun puhdistuksen yhteydessä. Suodattimet voidaan pestä astianpesukoneessa.
 

Toiminta

Liesikuvun toiminta on hyvin yksinkertaista. Kun vedät liesikuvun lipan ulos, löydät valaistuksen päälle/pois-painikkeen vasemmalla puolella. Ja oikealta puolelta löytyy myös on/off-painike tehostusventtiilille. Lisäksi liesikuvussa on automaattitoiminto, mikä tarkoittaa, että kun lippa työnnetään sisään ruoanlaiton päätyttyä, valo sammuu ja venttiili sulkeutuu. Ja myös päinvastoin, kun lippa vedetään ulos, valo syttyy ja venttiili avautuu.

Asennus

Asennus on yksinkertainen, sillä liesikuvun mukana toimitetaan asennuskiinnikkeet, jotka kiinnitetään yläkaapin sivuille, minkä jälkeen liesikupu kiinnitetään niihin. Lisäksi olemme tehneet asentajalle entistä helpommaksi säätää liesikuvun ilmamäärät rakennuksen ilmanvaihtojärjestelmään soveltuviksi, sillä liesikuvun tehostusventtiilin kaikki asetukset voidaan tehdä alakautta, poistamma liesikuvun rasvasuodattimet. Säätökaaviot ja mittakaaviot löytyvät liesikuvun asennusohjeista.
  • Sisäänrakennettu kärkitieto
  • Helppo asennus
  • Metallinen tehostusventtiili pienellä painehäviöllä

Tekniset tiedot

Toiminta
Keinukytkin
Materiaali
Valkoiseksi maalattu teräs

Tiedot

Toiminta
Keinukytkin
Materiaali
Valkoiseksi maalattu teräs

Paino ja mitat

Maksimi leveys [mm]
600
Maksimi syvyys [mm]
480
Maksimi korkeus [mm]
224
Pakkauksen leveys [mm]
350
Pakkaussyvyys [mm]
635
Pakkauskorkeus [mm]
240
Tuotteen paino [kg]
8
Brutto paino [kg]
9

Ominaisuudet

Toiminta
Keinukytkin
Wi-Fi
Ei

Muut tiedot

EAN
5703347532405
Väri
Valk
Materiaali
Valkoiseksi maalattu teräs

Lataukset

Täältä löydät kaikki tämän tuotteen kannalta merkitykselliset asiakirjat

Tuotetiedot

Asennusohje

Hajunpoistoteho

Kapasiteetti

Mittakuva

Asennustarvikkeet