Ainutlaatuinen muotoilu

 

Saat uuden THERMEX liesituulettimesi juuri sellaisena kuin haluat.

On vain yksi sinä koko maailmassa. Saat halutessasi myös ainutlaatuisen THERMEX liesituulettimen...

 

Kaikki keittiöt ovat yksilöllisiä ja ainutlaatuisia. Siksi ne myös tarvitsevat ainutlaatuisen ratkaisun ilmanvaihtoon. THERMEX:llä on lähes 100 eri mallia joista valita.

Katamme kaikki tyylit ja tarpeet käyttäjäystävällisellä toimivuudella, tyylikkäillä pinnoilla ja hyvin harkituilla yksityiskohdilla.

Kaikki laajat personointimahdollisuudet, kaikilla eri tasoilla:

– design, värit, koot, materiaalit, automaatio, toiminnot... you name it.

Jos haluat enemmän, olet tervetullut päästämään mielikuvituksesi valloilleen ja muuttamaan omat ideasi erityiseksi THERMEX liesituulettimeksi.

Onko sinulla erityistarpeita?

Ehkä sinulla on joitain erityisiä tarpeita. Ehkä haluat jotain, mitä kenelläkään muulla ei ole. Ehkä haluat vain ajatella täysin "laatikon ulkopuolella" ja unohtaa kaikki perinteet. Siitä huolimatta voit muokata alkuperäisen ja persoonallisen THERMEX liesituulettimen itsellesi.

Sinä "suunnittelet" – THERMEX valmistaa henkilökohtaisen liesituulettimesi

 

Kun aloitat oman liesituulettimen suunnittelun, on tärkeää, että aloitat jo olemassa olevasta energiamerkitystä mallista. THERMEX:llä on monia erilaisia ​​runkoja, joita voit käyttää suunnittelun lähtökohtana.

Kuvittele. Visualisoi ideasi luonnoksella, määritä mitat, materiaalivalinnat, väri ja sijainti keittiössä... ja lähetä sitten koko suunnitelma THERMEX:lle. Olemme valmiita antamaan vinkkejä, ideoita ja hyviä neuvoja. Käy myös osoitteessa www.thermex.fi, joka tarjoaa lisäinspiraatiota keittiösi ilmanvaihtoon.

Design

Monta mallia - monia mahdollisuuksia...

Mikään liesituuletin ei ole liian suuri tai pieni meille käsiteltäväksi. THERMEX valmistaa suunnittelmasi jopa 2600 mm leveyteen ja 1100 mm syvyyteen asti. Mutta kysy kuitenkin, jos haluat jotain suurempaa - niin löydämme ratkaisun, mahdollisesti pienin muutoksin.

Kun alat suunnitella omaa liesituuletinta, on tärkeää, että otat pohjaksi jo olemassa olevan mallin, joka on jo energiamerkitty. THERMEX:llä on monia erilaisia ​​aihioita eri kokoisina ja eri ominaisuuksilla, aivan kuten niitä on saatavana sekä omalla moottorilla että ulkoisen moottorin ohjauksella. Näiden raamien ympärille voit suunnitella oman liesituulettimesi. Löydät erilaiset aihiot täältä verkkosivuiltamme tai Yellow Line -luettelosta. Asiakaspalvelumme neuvoo mielellään valintoihin liittyen.

 

Erikoisvärit​

THERMEX:ltä saat sen aika lailla sellaisena kuin haluat - voit valita juuri sinulle sopivan pinnan. Ruostumattomasta teräksestä - harjatusta tai kiillotetusta - loistokkaihin maaleihin yli 200 eri värissä. Jos haluat sovittaa liesituulettimen värin keittiön kaappien väriin, kyllä, voimme myös tehdä sen. Tarvitsemme vain värinäytteen.