Työtasoon integroitu liesituuletin

 

Thermex työtasoon integroitu liesituuletin - helppo ja käytännöllinen

Jos haluat välttää epämiellyttäviä hajuja keittiössäsi ja kodin muissa huoneissa

 

Liesituuletin – tai liesikupu, kuten laitetta myös kutsutaan – ei ole uusi ilmiö. Tämä ruoanlaiton yhteydessä rasvaa ja epäpuhtaita hiukkasia poistava älylaite on ollut ihmisten keittiöissä pysyvästi integroituna jo viime vuosisadalta asti.

Hyvä liesituuletin voi sisäänrakennetun moottorin avulla varmistaa, että ruoanlaitossa syntyvä haju ei jää viipyilemään seinille, verhoihin ja huonekaluihin useiden päivien ajaksi. Höyry, paistorasva ja muut vastaavat imeytyvät tehokkaasti pois tilasta, kun liesituuletin kytketään päälle. Tämä tekee ruoanlaitosta miellyttävämpää ja samalla estää lian kertymisen keittiön seinille, laatoille ja muille pinnoille.

Aiemmin liesituuletin oli suuri ja äänekäs kapistus, joka asetettiin pään korkeudelle keittotason yläpuolelle. Ne ajat ovat onneksi ohi, kun liesituuletin oli jatkuvasti tiellä ja kun tuskin kuuli omia ajatuksiaan siitä koituvan melun takia.

Nykyaikaiset tasoliesituulettimet ovat suunnittelultaan hienovaraisempia ja tehokkaampia. Tämä tarkoittaa, että liesituuletinta ei välttämättä tarvitse asettaa suoraan lieden yläpuolelle ja se auttaa siinä, että liesituuletin ei ole tielläsi kun laitat ruokaa. Voit halutessasi hankkia keittotason ja liesituulettimen yhdistelmä laitteen tai tasosta ylös nousevan/alas laskeutuvan mallin.

Thermexin työtasoon integroitu liesituuletin – turvallinen valinta

 

Jos etsit työtasoon integroitavaa liesituuletinta ja haluat olla täysin varma, että se toimii tehokkaasti useiden vuosien ajan, kannattaa tutustua tanskalaiseen liesituuletin valmistajaan Thermexiin. Thermexiltä löydät aina huippulaadukkaita liesituulettimia.

Thermex on ollut yli viiden vuosikymmenen ajan markkinajohtaja liesituulettimissa ja -kuvuissa. Jo vuonna 1965 Thermex lanseerasi ensimmäisen kupumallinsa - ja siitä lähtien yrityksen tuotteet ovat kehittyneet räjähdysmäisesti.

Tänä päivänä Thermexillä on valikoimassa sekä seinään että kattoon asennettavia liesituulettimia sekä kaappeihin, kattoon ja pöytään integroitavia malleja. Löydät valikoimasta niin poistokanavaan liitettävät mallit sekä liesituulettimet vaihdettavilla aktiivihiilisuodattimilla huonetilaan kierrättävänä sekä tietysti mallit, joissa molemmat asennustavat ovat mahdollisia.

Riippumatta siitä, että mitkä toiveesi uuden liesituulettimen suhteen ovat, löydät etsimäsi Thermexin valikoimasta. Valikoima käsittää kaksi tuotelinjaa ja ne ovat Yellow Line ja Blue Line.

Yellow Line -sarjan tuotteita voi ostaa sekä fyysisiltä jälleenmyyjiltä että verkkokaupoista, ja Blue Line -tuotteita voi ostaa vain fyysisiltä jälleenmyyjiltä. Jos haluat siis jonkin alla kuvatun tyyppisen työtasoon integroitava liesituulettimen, sinun tulee kiinnittää huomiota siihen, voitko tilata sen verkosta vai onko sinun hankittava se fyysisen jälleenmyyjän kautta.

TYPHOON – helppo ja kompakti 

 

Yellow Line -sarjan suosituimmista liesituulettimista löytyy TYPHOON, joka on itse asiassa keittotaso, jossa on sisäänrakennettu liesituuletin. TYPHOON voidaan asentaa pienimpäänkin keittiöön ja se on mahdollista liittää poistokanavaan tai asentaa huonetilaan kierrättäväksi tehokkaalla aktiivihiilisuodattimella varustettuna.

TYPHOON on erityisen tehokas liesituuletin ja siinä monia liitäntävaihtoehtoja riippumatta siitä, haluatko liittää sen poistokanavaan vai käyttää sitä huonetilaan kierrättävänä.

 

 

TORNADO – joustava huippuluokan ratkaisu

 

Blue Limited, joka on osa Thermexin Blue Line -sarjaa, voi tarjota ainutlaatuisen työtasoon integroidun liesituulettimen, nimeltään TORNADO. Kuten TYPHOON, tämä liesituuletin on integroitu itse keittotason neljän keittoalueen väliin niin, että se on lähellä toiminnan keskipistettä.

TORNADO on huipputuote imutehon ja kapasiteetin sekä tilankäytön suhteen. Loistava valinta aktiiviselle kokille, joka ei halua tinkiä korkeista laatustandardeista.

LE MANS I – induktiokeittotaso integroidulla liesituulettimella

 

Toinen Yellow Line tuote on LE MANS I, joka on hyvä valinta laadukkaalla ja tehokkaalla integroidulla liesituulettimella, jolla on todella hyvä hinta-laatusuhde.

LE MANS I:ssä on mahdollisuus käyttää Thermex Plasmex(R) -suodatinta, joka puhdistaa liesituulettimen imemän ilman tehokkaimmin ennen huonetilaan palauttamista.

CYCLONE – täydellinen liesituuletin integroitavaksi työtasoon

 

Samoin Thermex Blue Limited -sarjasta löytyy CYCLONE. Työtasoon integroitava CYCLONE liesituuletin edustaa korkeinta laatua niin suorituskyvyn kuin muotoilun ja esteettisyydenkin suhteen. Ominaisuuksien, kuten Slow Cook -toiminnon ja 9-portaisen lämmönsäädön jokaisella keittotasolla, lisäksi CYCLONE mallissa on mahdollisuus Bridge-toimintoon, joka mahdollistaa useiden keittotasojen yhdistämisen suurempaa keittoaluetta varten.

CYCLONE on oikea tuote vaativille kulinaristeille ja sitä voidaan suositella vahvaa ja kestävää muotoilua arvostaville.