Työtasoon integroitu liesituuletin

 

Thermex työtasoon integroitu liesituuletin - helppo ja käytännöllinen

 

Kanavaosat ja tarvikkeet

 

Aktiivihiilisuodattimet

 

Thermex Link tuotteet

Raitis ilma ja moderni muotoilu keittiöösi
 

Liesituuletin on olennaisen tärkeä ruoanlaitossa syntyvien hajujen välttämiseksi. Liesituuletin on ollut olennainen osa suomalaisia ​​keittiöitä viime vuosisadasta lähtien ja sillä on keskeinen rooli rasvan ja hiukkasten poistamisessa ruoanlaiton aikana. Se estää tehokkaasti ruoanlaitossa syntyviä hajuja ja partikkeleita tarttumasta seiniin, verhoihin ja huonekaluihin. Samalle se vähentää likaa keittiön pinnoilla.

Nykyaikaiset liesituulettimet on kehitetty sekä huomaamattomammiksi että tehokkaammiksi kuin aikaisemmat versiot. Liesituuletinta ei enää tarvitse asettaa suoraan lieden yläpuolelle, mikä on avannut innovatiivisia mahdollisuuksia, kuten tasoon integroidut liesituulettimet. Nämä ratkaisut ovat tilaa säästäviä ja antavat mahdollisuuden keskittyä ruoanlaittoon. Nämä modernit liesituulettimet ovat yhtä tehokkaita kuin perinteiset mallit ja ne pystyvät ottamaan höyryn, kosteuden ja käryt talteen heti siinä missä ne syntyvät

Yellowline ja Blueline
 

Thermex tarjoaa laajan valikoiman liesituulettimia kahdessa mallistossaan jokaiseen makuun ja keittiöön: Yellowline ja Blueline. Toiveistasi riippumatta voit löytää täydellisen liesituulettimen Thermex valikoimasta.

Monipuolisuudestaan ​​ja modernista muotoilustaan ​​tunnettu Yellowline-sarja on saatavilla sekä kivijalkakaupoista että verkkokaupoista. Tämä tekee ostamisesta helppoa ja kätevää missä tahansa oletkin.


Blueline-sarja on kuitenkin saatavana vain fyysisiltä jälleenmyyjiltä. Tämä valikoima tarjoaa ainutlaatuisia tuotteita, jotka on usein suunnattu tarkempiin tai edistyneempiin keittiötarpeisiin. Blueline ei ole saatavilla verkkokaupoista.


Kun harkitset Thermexin tasoon integroitua liesituuletinta, on tärkeää huomioida, mihin sarjaan tuote kuuluu. Tämä määrittää, voitko ostaa sen verkkokaupasta vai pitääkö käydä kivijalkakauppiaalla. Ymmärtämällä tämän eron voit paremmin suunnitella ostokokemuksesi ja varmistaa, että valitset tarpeitasi ja mieltymyksiäsi parhaiten vastaavan tuotteen.

 

BLUE LINE KUVASTOT

 

YELLOW LINE KUVASTOT

Tasoon integroitavien liesituulettimien edut

Ruoanlaitossa syntyvien epäpuhtauksien poisto niiden syntypaikalla: Parantaa keittiöympäristöä.

Puhtaampi keittiö:
Poistaa tehokkaasti lian ja rasvan.

Tilaa säästävä:
Poistaa erillisen liesituulettimen tarpeen.

Korkea hyötysuhde:
Varmistaa puhtaan ilman edistyneellä ilmansuodatuksella.

Moderni muotoilu:
Sopii kaikkiin keittiötyyppeihin.

Suodatin:
Kerää rasvaa/likaa, vaatii säännöllistä vaihtoa.

Asennussarjat:
Valitse monista vaihtoehdoista, kuten huonetilaan kierrättävät asennussarjat tai hormiasennus.

Ilmastointiteippi:
Tiivistä liitokset ja varmista tehokas ilmavirtaus. 
Asennus ja huolto
Asennus:
Thermexin tasoon integroitavat mallit ovat lähtökohtaisesti helppoja asentaa.

Huolto:
Sisältävät konepestävän rasvasuodattimen. Huonetilaan kierrättävässä asennuksessa liesituuletin tulee varustaa aktiivihiilisuodattimella.

Pienet korjaukset:
Voidaan usein tehdä itse.

Suuret korjaukset:
Ota yhteyttä valtuutettuun huoltoteknikkoon takuun ja suorituskyvyn ylläpitämiseksi.

Induktiotaso integroidulla liesituulettimella

Thermexin Sirocco II ei ole pelkkä keittotaso, vaan täydellinen yhdistelmä estetiikkaa ja käytännöllisyyttä. Sen yksinkertainen ja tyylikäs muotoilu sopii saumattomasti mihin tahansa keittiöön, parantaen ruoanlaittokokemustasi.

Integroitu liesituuletin antaa sinulle vapauden kokata ilman perinteisen liesituulettimen haittapuolia. Tämä on erityisen arvokasta saarekkeellisissa keittiöissä.

Selvitä itse, miksi Sirocco II on täydellinen lisä keittiöösi. Katso informatiivinen video.

Kun valitset keittiöösi keittotason integroidulla liesituulettimella, on useita tärkeitä tekijöitä, jotka on otettava huomioon.
 

Asennusvaihtoehdot:
On tärkeää ymmärtää käytettävissä olevat asennusvaihtoehdot. Kaikki Thermex tasoliesituulettimet voi varustaa aktiivihiilisuodattimella ja näin ollen asentaa huonetilaan kierrättäväksi. Kaikki mallit voi myös liittää poistokanavaan ja silloin liesituuletin puhaltaa epäpuhtaudet ulos. Varmista, että keittiökaapissa ja alasokkelissa on riittävästi tilaa valittua asennustapaa varten.


Koko ja asennusvaihtoehdot:

Keittotasoja integroidulla liesituulettimella, on saatavana eri kokoisina. Mittaa käytettävissä oleva tila ja valitse keittiöösi parhaiten sopiva malli.


Ominaisuudet ja toiminta:

Nykyaikaisissa malleissa on useita ominaisuuksia, kuten kosketusohjaus, turvasammutus ja ajastin. Valitse ominaisuudet, jotka ovat tärkeitä sinulle ja tarpeisiisi.


Suunnittelu ja ulkonäkö:

Keittotasojen ulkonäkö vaihtelee keittoalueiden lukumäärän, koon ja sijainnin sekä materiaalivalinnan mukaan. Valitse muotoilu, joka sopii yhteen estetiikkasi ja keittiösi kanssa.


Energialuokka ja äänitaso:

Tarkista keittotason energialuokka ja äänitaso. Matala äänitaso lisää miellyttävämpää keittiökokemusta.


Saadaksesi kaikki irti liesituulettimestasi, muista valita tarpeitasi parhaiten vastaava malli, lue asennus- ja käyttöohjeet huolellisesti ja pyydä meiltä tarvittaessa asiantuntija apua.