Winemex

 

SÄILYTÄ SUOSIKKIVIINISI OPTIMIOLOSUHTEISSA VIINIKAAPISSA

Kun rakastat nauttia lasillisen hyvää viiniä​

- viihtyisässä ilmapiirissä perheen ja ystävien kanssa - suosikkiviinisi ansaitsevat, että pidät niistä hyvää huolta oikealla säilytyksellä. Varsinkin, kun olet päättänyt hemmotella itseäsi laatuviinillä.

Monet viinit paranevat entisestään ajan myötä ja siksi on vielä tärkeämpää, että, säilytät niitä optimiolosuhteissa Thermex viinikaapissa. Thermex viinikaapin avulla saat kaikki viinikellarin edut käden ulottuville.

wmode=transparent&enablejsapi=1&rel=0&autoplay=1&mute=1&loop=1" title="YouTube video player" frameborder="0" clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen>

Ihanteellinen vakiolämpötila – esim. 12˚C - 14˚C punaviinille – sekä silloin, kun viini halutaan juoda heti tai kun sitä säilytetään pidempään.

Oikea kosteus - 50-70 % - jotta korkki pysyy täydellisenä ja etiketti ei vaurioidu.

Puhdas ilma – jotta ei-toivotut aromit eivät vaikuta viinin makuun.

UV-suoja ovessa - jotta auringonsäteet eivät vahingoita viinikokoelmaasi.

Viinikaapit - integroituna tai vapaasti seisovana

 

Viime vuosisadan aikana keittiön sisustamisessa on tapahtunut suurta edistystä. Tästä esimerkkeinä toimivat sähköjääkaappi, astianpesukone, liesi ja keittiön liesituulettimet, jotka tekevät ruoanlaitosta hieman helpompaa, puhtaampaa ja hygieenisempää.

Sittemmin on syntynyt useita innovaatioita, jotka eivät ehkä ole merkinneet niin paljon suhteessa väestön yleiseen elintasoon, mutta jotka ovat tehneet jokapäiväisestä elämästä mielenkiintoisempaa. Näiden innovaatioiden joukosta löytyy esimerkiksi viinikaappi – älykäs tuote henkilölle, joka haluaa säilyttää arvokkaita ja maukkaita viinejä optimaalisissa olosuhteissa.

WINEMEX – laadukkaat viinikaapit

 

Jos etsit korkealaatuista viinikaappia, sinun kannattaa tutustua Thermex Winemex valikoimaan. Thermex on asiantuntija kaikessa kodintekniikkaan ja ilmanvaihtoon liittyvässä. Vaikka Thermex onkin edennyt ensisijaisesti keittiön liesituulettimien kehittämisessä, suunnittelussa ja valmistuksessa, valikoimasta löytyy myös muita jännittäviä tuotteita - esimerkiksi viinikaappeja.

Thermexin viinikaappien tuoteryhmä on nimeltään WINEMEX ja se sisältää laajan valikoiman mielenkiintoisia tuotteita. Valikoima sisältää integroitavia viinikaappeja sekä vapaasti seisovia malleja, useissa eri kokoluokissa ja malleissa. Löydät varmasti juuri tarpeitasi vastaavan viinikaapin WINEMEX valikoimasta.

Miksi hankkia viinikaappi?

 

Saatat ajatella, että viinikaappi on puhdasta ylellisyyttä – ja se on luultavasti sitäkin. Mutta jos arvostat hyvää viiniä ja ehkä jopa ostat useita pulloja kotiin, kannattaa panostaa viinien hyvään säilytykseen.

Ei ole täysin yhdentekevää, kuinka säilytät viinisi. Valitettavasti kaikki eivät ole tietoisia tästä tosiasiasta. Monet laittavat pullot yksinkertaisesti olohuoneen viinitelineeseen ja jättävät ne sinne pitkäksi aikaa.

Jos kuulut tähän ryhmään, älä ihmettele, jos erikoistilaisuutta varten säästämäsi hieno italialainen viini maistuu pahalta, kun avaat sen. Pullo – ja siten korkki – on todennäköisesti altistunut sekä vaihteleville lämpötiloille, kosteudelle sekä valolle. Jos viini ei pidä jostakin, se on juuri näiden kolmen tekijän yhdistelmä.

Toinen viinikaappiin sijoittamisen etu on, että voit aina olla varma, että viinipullosi pysyvät oikeassa lämpötilassa. On "väärinkäsitys", että punaviini tulee tarjoilla haaleana, kun taas rosé ja valkoviini jääkylmänä.

Kaikki viinityypit ansaitsevat tarjoiltavan juuri oikean lämpöisenä. Ja viinikaapin ansiosta pullot ovat aina oikeassa lämpötilassa.

VIINILLE TÄYDELLISESTI SOPIVAT JÄÄHDYTYSALUEET

 

Viinikaappia voidaan käyttää kaikenlaisille viineille. Valitsemalla esimerkiksi kahdella jäähdytysalueella ja erillisillä ovilla varustetun kaapin, voit varmistaa tasaisen lämpötilan ja kosteuden molemmilla alueilla. Jokaisella jäähdytysalueella on omat asetukset, joten voit säilyttää erityyppisiä viinejä tai juomavalmiita viinejä yhdellä vyöhykkeellä ja pitkäaikaista varastointia toisella.

OIKEANLAISET HYLLYT

 

Viinipullot säilytetään oikeaoppisesti kyljellään, jotta pullon sisältö pitää korkin kosteana. Vaakasuora säilytys säästää myös tilaa. Avoimet pullot säilytetään pystyasennossa läikkymisen estämiseksi, koska useimmat korkit eivät ole täysin ilmatiiviitä.

Ulosvedettävät hyllyt ovat sekä käytännöllisiä että hyödyllisiä. Puiset hyllyt vaimentavat tärinää paremmin kuin metallihyllyt.

WINEMEX – korkealaatuiset viinikaapit

 

Jos etsit huippulaadukkaita viinikaappeja, kannattaa tutustua Thermexin laajaan valikoimaan. Thermex on asiantuntija kaikessa kodintekniikkaan ja ilmanvaihtoon liittyvässä. Vaikka Thermex onkin edennyt ensisijaisesti keittiön liesituulettimien kehittämisessä, suunnittelussa ja valmistuksessa, valikoimasta löytyy myös muita jännittäviä tuotteita - esimerkiksi viinikaappeja.

Thermex viinikaappi valikoima on nimeltään WINEMEX ja se sisältää laajan valikoiman mielenkiintoisia tuotteita. Valikoima sisältää integroitavia viinikaappeja sekä vapaasti seisovia malleja useissa eri kokoluokissa ja malleissa. Löydät varmasti tarpeitasi vastaavan viinikaapin WINEMEX valikoimasta.