SÄILYTÄ SUOSIKKIVIINISI OPTIMIOLOSUHTEISSA VIINIKAAPISSA

 

Winemex

Kun rakastat nauttia lasillisen hyvää viiniä​

- viihtyisässä ilmapiirissä perheen ja ystävien kanssa - suosikkiviinisi ansaitsevat, että pidät niistä hyvää huolta oikealla säilytyksellä. Varsinkin, kun olet päättänyt hemmotella itseäsi laatuviinillä.

Monet viinit paranevat entisestään ajan myötä ja siksi on vielä tärkeämpää, että, säilytät niitä optimiolosuhteissa Thermex viinikaapissa. Thermex viinikaapin avulla saat kaikki viinikellarin edut käden ulottuville.

wmode=transparent&enablejsapi=1&rel=0&autoplay=1&mute=1&loop=1" title="YouTube video player" frameborder="0" clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen>

Ihanteellinen vakiolämpötila – esim. 12˚C - 14˚C punaviinille – sekä silloin, kun viini halutaan juoda heti tai kun sitä säilytetään pidempään.

Oikea kosteus - 50-70 % - jotta korkki pysyy täydellisenä ja etiketti ei vaurioidu.

Puhdas ilma – jotta ei-toivotut aromit eivät vaikuta viinin makuun.

UV-suoja ovessa - jotta auringonsäteet eivät vahingoita viinikokoelmaasi.

Viinikaapit - integroituna tai vapaasti seisovana

 

Viime vuosisadan aikana keittiön sisustamisessa on tapahtunut suurta edistystä. Tästä esimerkkeinä toimivat sähköjääkaappi, astianpesukone, liesi ja keittiön liesituulettimet, jotka tekevät ruoanlaitosta hieman helpompaa, puhtaampaa ja hygieenisempää.

Sittemmin on syntynyt useita innovaatioita, jotka eivät ehkä ole merkinneet niin paljon suhteessa väestön yleiseen elintasoon, mutta jotka ovat tehneet jokapäiväisestä elämästä mielenkiintoisempaa. Näiden innovaatioiden joukosta löytyy esimerkiksi viinikaappi – älykäs tuote henkilölle, joka haluaa säilyttää arvokkaita ja maukkaita viinejä optimaalisissa olosuhteissa.

WINEMEX – laadukkaat viinikaapit

 

Jos etsit korkealaatuista viinikaappia, sinun kannattaa tutustua Thermex Winemex valikoimaan. Thermex on asiantuntija kaikessa kodintekniikkaan ja ilmanvaihtoon liittyvässä. Vaikka Thermex onkin edennyt ensisijaisesti keittiön liesituulettimien kehittämisessä, suunnittelussa ja valmistuksessa, valikoimasta löytyy myös muita jännittäviä tuotteita - esimerkiksi viinikaappeja.

Thermexin viinikaappien tuoteryhmä on nimeltään WINEMEX ja se sisältää laajan valikoiman mielenkiintoisia tuotteita. Valikoima sisältää integroitavia viinikaappeja sekä vapaasti seisovia malleja, useissa eri kokoluokissa ja malleissa. Löydät varmasti juuri tarpeitasi vastaavan viinikaapin WINEMEX valikoimasta.

Miksi hankkia viinikaappi?

 

Saatat ajatella, että viinikaappi on puhdasta ylellisyyttä – ja se on luultavasti sitäkin. Mutta jos arvostat hyvää viiniä ja ehkä jopa ostat useita pulloja kotiin, kannattaa panostaa viinien hyvään säilytykseen.

Ei ole täysin yhdentekevää, kuinka säilytät viinisi. Valitettavasti kaikki eivät ole tietoisia tästä tosiasiasta. Monet laittavat pullot yksinkertaisesti olohuoneen viinitelineeseen ja jättävät ne sinne pitkäksi aikaa.

Jos kuulut tähän ryhmään, älä ihmettele, jos erikoistilaisuutta varten säästämäsi hieno italialainen viini maistuu pahalta, kun avaat sen. Pullo – ja siten korkki – on todennäköisesti altistunut sekä vaihteleville lämpötiloille, kosteudelle sekä valolle. Jos viini ei pidä jostakin, se on juuri näiden kolmen tekijän yhdistelmä.

Toinen viinikaappiin sijoittamisen etu on, että voit aina olla varma, että viinipullosi pysyvät oikeassa lämpötilassa. On "väärinkäsitys", että punaviini tulee tarjoilla haaleana, kun taas rosé ja valkoviini jääkylmänä.

Kaikki viinityypit ansaitsevat tarjoiltavan juuri oikean lämpöisenä. Ja viinikaapin ansiosta pullot ovat aina oikeassa lämpötilassa.

VIINILLE TÄYDELLISESTI SOPIVAT JÄÄHDYTYSALUEET

 

Viinikaappia voidaan käyttää kaikenlaisille viineille. Valitsemalla esimerkiksi kahdella jäähdytysalueella ja erillisillä ovilla varustetun kaapin, voit varmistaa tasaisen lämpötilan ja kosteuden molemmilla alueilla. Jokaisella jäähdytysalueella on omat asetukset, joten voit säilyttää erityyppisiä viinejä tai juomavalmiita viinejä yhdellä vyöhykkeellä ja pitkäaikaista varastointia toisella.

OIKEANLAISET HYLLYT

 

Viinipullot säilytetään oikeaoppisesti kyljellään, jotta pullon sisältö pitää korkin kosteana. Vaakasuora säilytys säästää myös tilaa. Avoimet pullot säilytetään pystyasennossa läikkymisen estämiseksi, koska useimmat korkit eivät ole täysin ilmatiiviitä.

Ulosvedettävät hyllyt ovat sekä käytännöllisiä että hyödyllisiä. Puiset hyllyt vaimentavat tärinää paremmin kuin metallihyllyt.

WINEMEX – korkealaatuiset viinikaapit

 

Jos etsit huippulaadukkaita viinikaappeja, kannattaa tutustua Thermexin laajaan valikoimaan. Thermex on asiantuntija kaikessa kodintekniikkaan ja ilmanvaihtoon liittyvässä. Vaikka Thermex onkin edennyt ensisijaisesti keittiön liesituulettimien kehittämisessä, suunnittelussa ja valmistuksessa, valikoimasta löytyy myös muita jännittäviä tuotteita - esimerkiksi viinikaappeja.

Thermex viinikaappi valikoima on nimeltään WINEMEX ja se sisältää laajan valikoiman mielenkiintoisia tuotteita. Valikoima sisältää integroitavia viinikaappeja sekä vapaasti seisovia malleja useissa eri kokoluokissa ja malleissa. Löydät varmasti tarpeitasi vastaavan viinikaapin WINEMEX valikoimasta.

Valitse integroitava tai vapaasti seisova viinikaappi Thermexiltä

 

Valitessasi viinikaappia, sinun on ensin päätettävä, tulisiko se integroida keittiökaappiin vai pitäisikö se olla vapaasti seisova malli. Molemmissa ratkaisuissa on hyvät ja huonot puolensa, ja viinikaapin valinta riippuu täysin toiveistasi ja keittiösi pohjaratkaisusta.

Pienin viinikaappimme on WINEMEX 7, joka on täydellinen ratkaisu pieneen keittiöön. WINEMEX 7:ää voidaan käyttää sekä integroituna että vapaasti seisovana viinikaappina, eikä se vie paljon tilaa 15 cm leveytensä ansiosta.

WINEMEX 7 on aivan täydellinen, jos haluat säilyttää jopa seitsemän pulloa oikeassa lämpötilassa. Ja koska tämä älykäs viinikaappi voidaan integroida keittiökaappiin, se ei vie ylimääräistä lattiatilaa.

Toinen ehdokas älykkääseen viinin säilytykseen on integroitava WINEMEX 24, joka on suunniteltu asennettavaksi yläkaappiin kuten mikroaaltouuni. Tämä viinikaappi on suurempi leveyssuunnassa ja siihen mahtuu jopa 24 pulloa viiniä. Ja jos haluat viinikaapin, jossa on tilaa suuremmalle määrälle pulloa, voit valita WINEMEX 26:n, se sopii asennettavaksi integroitaville uuneille tarkoitettuihin kaappeihin.

Jos sinulla on tilaa vapaasti seisovalle viinikaapille ja haluat säilyttää suuremman määrän pulloja, tyylikäs ja esteettinen WINEMEX 93 voi olla sinulle sopiva. Kuten nimestä voi päätellä, tähän viinikaappiin mahtuu jopa 93 pulloa ja se on varustettu kahdella erillisellä lämpötilavyöhykkeellä. Tämä tarkoittaa, että voit asettaa yhden lämpötilan valkoviineille ja toisen punaviineille. Tyylikäs muotoilu ja hiljainen kompressori mahdollistavat sen, että kaappi on helppo asettaa seisomaan vaikka olohuoneeseesi, jossa se sulautuu muuhun sisustukseen.

WINEMEX BLUE – ainutlaatuiset mallit

 

Kuten Thermexin liesituulettimet, myös viinikaappivalikoima on jaettu kahteen eri tuotelinjaan. Blue Line -valikoimasta löydät mallit, joita voi ostaa vain valtuutetuilta jälleenmyyjiltä.

Voit valita esimerkiksi tyylikkään WINEMEX BLUE 145:n, joka on Thermexin lippulaivaviinikaappi. WINEMEX BLUE 145:ssä on muun muassa yhdeksän kestävästä pyökkipuusta valmistettua ulosvedettävää hyllyä, äänetön kompressori ja elegantti esittelyhylly viineille, joiden haluat olevan hieman enemmän esillä.

174 senttimetrin korkeudellaan WINEMEX BLUE 145 on kaunis ja vaikuttava kaappi tyylikkäällä muotoilulla ja siinä on runsaasti tilaa kaikille viineillesi. Elektroninen ohjauspaneeli antaa hyvän yleiskuvan viinikaapin lämpötilasta ja ilmanvaihtojärjestelmän aktiivihiilisuodatin varmistaa tasapainoisen ja hajuttoman ilmaston kaapissa. Voit myös säilyttää viinilasisi tilavassa kaapissa, jolloin ne ovat valmiina viinin tarjoilua varten.

Voit myös asentaa WINEMEX BLUE 145:n talon osaan, joka ei ole lämmitetty, kuten autotalliin. Mukana oleva kompressori voi sekä jäähdyttää että lämmittää, joten sinun ei tarvitse pelätä viinikaappisi jäätymistä.