Kaappiin integroitavat liesituulettimet

 

Parhaaseen tilaan hyödyntämiseen

 

Parasta tilan käyttöä - valitse kaappiin integroitu liesituuletin

 

Nykyään käytännöllisesti katsoen kaikki modernit keittiöt on varustettu tehokkailla liesituulettimilla tai liesikuvuilla, jotka varmistavat, että esimerkiksi höyry ja rasvapartikkelit imetään pois keittiöstä ennen kuin ne ehtivät asettua seinille, vaatteille ja huonekaluille. Hyvällä tuulettimella voit ehkäistä rasvan ja lian muodostumisen seinille ja muille keittiösi pinnoille sekä vältyt jatkuvalta tuulettamiselta ruoanlaiton aikana.

Aiemmin liesituulettimet olivat melkoisen äänekkäitä ja veivät uskomattoman paljon tilaa lieden yläpuolelta. Ne ajat ovat kuitenkin ohi – ja nykyään löydät helposti sekä hiljaiset että huomaamattomat liesituulettimet, jotka eivät ole tiellä ruoanlaiton aikana.

Voit myös valita useista eri liesituuletinmalleista, joista jokainen sopii eri keittiöihin. Voit valita esimerkiksi saarekkeeseen ripustettavan mallin tai työtasoon integroitavan liesituulettimen. Ja lähellä seinää olevalle liesille voit harkita joko seinälle asennettavaa tai kaappiin integroitavaa liesituuletinta.

Mikä on kaappiin integroitu liesituuletin?

 

Kaappiin integroitu liesituuletin on liesituuletin, joka asennetaa lieden yläpuolella olevaan kaappiin. Monissa keittiöissä esimerkiksi maustekaappi sijoitetaan lieden yläpuolelle, jotta, jotta keittiön usein niukka tila voidaan hyödyntää optimaalisesti.

Seinään tai kattoon asennettavalle liesituuletinmallille voi olla vaikea löytää tilaa, jos keittotason yläpuolella olevan tilan vie yläkaappi. Siksi on suuri etu, että sinulla on mahdollisuus valita kaappiin integroitu liesituuletin, joka viemättä paljon tilaa kaapista voi varustaa keittiösi tehokkaalla höyryjen poistolla.

Thermexin kaappiin integroitavat liesituulettimet – turvallinen valinta

 

Thermex on useiden vuosikymmenten ajan toimittanut kotikeittiöille huipputehokkaita ja korkeimman tason liesituulettimia. Thermexin laajasta tuotevalikoimasta löydät aina ainakin yhden toiveitasi ja mieltymyksiäsi vastaavan liesituulettimen.

Thermex tarjoaa liesituulettimia, jotka sopivat kaikenkokoisiin ja -mallisiin keittiöihin. Thermexiltä löydät sekä saarekeliesituulettimia että seinälle asennettavia ja integroitavia malleja. Kun etsit yläkaappiin integroitavaa liesituuletinta, Thermex voi tietysti auttaa myös siinä.

Thermexillä on kaksi eri tuotesarjaa, Yellow Line ja Blue Line.Yellow Line -sarjan tuotteita voi ostaa sekä verkosta että fyysisistä liikkeistä, kun taas Blue Line -tuotteita myydään vain fyysisissä myymälöissä valituilla jälleenmyyjillä.

SUPER SILENT – tyylikäs ja hiljainen

 

Thermex Yellow Line -sarjasta löydät SUPER SILENT kaappiin integroitavat liesituulettimet. SUPER SILENT erottuu joukosta alhaisella äänitasolla, joka ei millään tavalla paljasta hienovaraisen liesituulettimen vahvaa ja tehokasta moottoria.

SUPER SILENT liesituulettimella saat vastinetta rahoillesi liesituulettimen muodossa, joka ei aiheuta liikaa ääntä ja joka voidaan helposti asentaa yläkaappiin keittopisteen yläpuolelle. SUPER SILENT pitää keittiön ja muun kodin puhtaana ruoanlaittohöyryistä ja hajuista.

SUPER SILENT:ssa on kolme puhallinnopeutta, sitä on helppo käyttää intuitiivisesta etupaneelista ja se tarjoaa mahdollisuuden tasapainoiseen ilmanvaihtoon ns. Trigger Link -moduulin avulla. Jälkimmäinen on Thermexin patentoitu ratkaisu, joka käskee ilmanvaihtojärjestelmääsi lisäämään tuloilmaa, kun liesituuletin on käytössä. Tällä tavalla säilyy hyvä tasapaino ilmanpoiston suhteen.

SUPER SILENT on saatavana useissa versioissa, kaukosäätimellä, sovellusohjauksella tai ääniohjauksella tai ilman. SUPER SILENT liesituulettimen voi asentaa poistokanavaan ulospuhaltavaksi tai varustaa aktiivihiilisuodattimella ja käyttää näin ollen huonetilaan kierrättävänä.

AIRGRIP – tyylikäs ja futuristinen

 

Jos haluat valita hieman erilaisen kaappiin integroidun liesituulettimen, niin Thermex Yellow Line -sarjan AIRGRIP on innovatiivinen malli täysin ainutlaatuisella muotoilulla. AIRGRIP:stä saat kaappiin integroidun liesituulettimen, josta tulee tyylikäs osa keittiösi sisustusta.

Esteettisen ulkonäön lisäksi AIRGRIP tarjoaa hyvän höyrynkeräyskyvyn, alhaisen energiankulutuksen ja siten korkean energiatehokkuuden. AIRGRIP on todella hyvä ostos ilmasto- ja taloustietoiselle kuluttajalle, joka arvostaa samalla kiehtovaa ja epätavallista muotoilua.

 

SLIM S4 PLUS – kompakti ja tehokas

 

Virtaviivaisista yläkaappiin asennettavista liesituulettimista löytyy SLIM S4 PLUS, joka myös kuuluu Thermexin Yellow Line -sarjaan. SLIM S4 PLUS liesituuletin on nimensä mukaisesti sekä kompakti että tyylikäs, mutta siinä on silti kaikki liesituulettimelta tarvitsemasi teho.

SLIM S4 PLUS on maalattu valkoiseksi ja sen etupaneeli, jossa ohjauspaneeli sijaitsee, on ruostumatonta terästä.

METZ – yksinkertainen ja tyylikäs

Jos etsit minimalistisesti muotoiltua kaappiin integroitavaa liesituuletinta, joka integroituu täydellisesti yläkaappilinjaan, tutustu Thermex Blue Line -sarjan METZ-malleihin. METZ on saatavana MICRO- ja MINI-versioina, jotka molemmat on suunniteltu kauniiksi ja ajattomiksi ratkaisuiksi keittiöilmanvaihtoon.

 

METZin ohut muotoilu tekee siitä erityisen sopivan asennettavaksi keittotason yläpuolella olevaan kaappiin. Tehokas reunaimu poistaa ruuan hajut ja käryt helposti - ja energiaa säästävä LED-valaistus tarjoaa parhaat työolosuhteet ruoanlaittajalle.

ALSACE – vankka ja laadukas

Blue Line -sarjasta löytyy myös ALSACE, jonka voidaan sanoa toimivan malliston keihään kärkenä. ALSACE on varustettu vahvalla moottorilla, joka antaa liesituulettimelle hyvän imutehon. Kaikki tekniikka piilotettu ainutlaatuisen ja tyylikkään muotoilun taakse, joka viestii vankasta rakenteesta ja erinomaisesta laadusta.

 

ALSACE liesituulettimen voi asentaa poistokanavaan ulospuhaltavaksi tai varustaa aktiivihiilisuodattimella jolloin se toimii huonetilaan kierrättävänä. Kaiken kaikkiaan ALSACE on kaappiin integroitava liesituuletin, joka tarjoaa todella hyvää vastinetta vaativalle kokkaajalle.