Kylpyhuonepuhallin

 

Hyvä sisäilma

Terveellinen sisäilma tehokkaalla kylpyhuonepuhaltimella

 

Viime vuosikymmeninä sisäilma ja sen laatu on noussut valokeilaan. Terveellisen sisäilman merkitys ilman liiallisia hajuja, kosteutta, vetoa ja epämiellyttävän korkeita tai matalia lämpötiloja on tullut tutuksi niin asiantuntijoille kuin kodin omistajillekin.

Siksi useimmat uudemmat kodit rakennetaan koneellisella ilmanvaihdolla, esimerkiksi lämmöntalteenottolaitteella tai lämpöpumpulla.  Näin myös tihein ja tehokkaimmin eristetty talo voi saavuttaa terveellisen ja mukavan sisäilmaston samanaikaisesti.

Kodin varustaminen huippuluokan ilmanvaihdolla tarjoaa monia etuja. Ensinnäkin, kuten edellä mainittiin, saat paljon paremman sisäilmaston, jos kodin ilmaa vaihdetaan jatkuvasti. Tehokas poisto poistaa ilmasta radonin ja hiukkaset sekä allergeenit, kuten siitepölyn ja pölyn, jolloin ilmasta tulee puhtaampaa ja raikkaampaa hengittää.

Optimaalisen sisäilmaston ansiosta sinä ja perheesi saat parempaa hyvinvointia päivittäin. Voit vähentää lasten allergioiden riskiä lapsuudesta lähtien, jos ilma puhdistetaan allergiaa aiheuttavasta pölystä.

Keväällä ja kesällä pääset eroon ärsyttävästä heinänuhasta, sillä useimmat ilmanvaihtojärjestelmät suodattavat ulkoa tulevan ilman ennen kuin se puhalletaan sisätiloihin. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia siitä, imeytyykö nurmikon tai koivun siitepölyä ilmanvaihtojärjestelmän kautta kotiin.

Lisäksi voit olla iloinen siitä, että ilmanvaihtojärjestelmän avulla sinun ei tarvitse tuulettaa useita kertoja päivässä vähentääksesi radonpitoisuutta omassa ja perheesi talossa. Radonin epäillään aiheuttavan useita eri syöpämuotoja. Jos poistat radonin ilmasta, voit minimoida radonin kehittymisriskin kaikissa kotitalouden jäsenissä.

Lopuksi talon kunto paranee, jos sisäilmaa karkaistaan ​​ja kosteutta säädellään. Kodin vaikeimpiin ja haitallisimpiin vaivoihin kuuluu home, joka saa hyvät kasvuolosuhteet, jos kodin ilmankosteus on liian korkea.

Home voi aiheuttaa sairauksia sekä lapsille että aikuisille. Siksi sinun tulee varmistaa, että kodin kosteustaso on mahdollisimman optimaalinen. Ja voit tehdä tämän esimerkiksi asentamalla kosteisiin tiloihin kylpyhuonepuhaltimen.

Thermexin kylpyhuonepuhaltimet – varma valinta

 

Jos kylpyhuoneessasi ei ole vielä minkäänlaista ilmanvaihtoratkaisua, kannattaa harkita kylpyhuonepuhaltimen asentamista. Tämä pätee erityisesti, jos sinulla ei ole ikkunoita, jotka voidaan avata höyryn vapauttamiseksi, tai tehokasta ilmanvaihtojärjestelmää, joka voi poistaa kosteuden ilmasta.

Pysyvästi korkea kosteus voi laskeutua seiniin ja aiheuttaa homeen muodostumista. Home viihtyy kosteissa ympäristöissä, ja siitä on vaikea päästä eroon, kun se on tarttunut pintoihin.

Siksi on tärkeää varmistaa tehokas ilmanvaihto kylpyhuoneessa. Sen voit tehdä Thermexin kylpyhuonepuhaltimen avulla.

Thermex kylpyhuoneen ilmanvaihto​

 


Thermex, joka tunnetaan ehkä parhaiten huippulaatuisista liesituulettimistaan ​​ja liesikuvuistaan, on myös useiden yksityiskotien ilmanvaihtoon ja ilmanpuhdistukseen tarkoitettujen tuotteiden takana. Näistä löydät useita ratkaisuja kylpyhuoneen ilmanvaihtoon. Löydät valikoimasta varmasti tarpeitasi vastaavan kylpyhuonepuhaltimen.

Riippumatta siitä, minkä kylpyhuonepuhaltimen valitset, et tule pettymään Thermex tuotteeseen. Thermex on vuosikymmeniä toimittanut kotitalouksille Tanskassa ja muualla maailmassa laadukkaita ilmanvaihtotuotteita kodin kaikkiin huoneisiin.

Future 100 – toimiva ja tyylikäs

 

Erittäin hiljainen ja huomaamaton Future 100 -kylpyhuoneen tuuletin toimii sekä kosteusohjauksella että valokytkimen avulla. Kosteusanturiohjaus toimii aina ensisijaisena ohjauksena, mikä tarkoittaa, että puhallin käy riippumatta siitä, palaako valo vai ei, jos kosteus on korkeampi kuin asetettu raja-arvo.

Future 100:ssa on kaunis ja huomaamaton muotoilu, joka sopii mihin tahansa kylpyhuoneeseen tai wc:hen. Tämä kylpyhuonepuhallin voidaan liittää kanavaan jonka halkaisija on 100mm.

Thermex Punto -sarja – pieni ja tehokas

 

Thermex Punto kylpyhuonepuhallin sopii pieneen kylpyhuoneseen, jossa kosteus nousee nopeasti suhteellisen korkeaksi. Tämä pienempiin märkätiloihin sopiva puhallin voidaan asentaa ikkunaan, kattoon tai seinään.

Riippuen siitä, minkä Punto -sarjan mallin valitset, kylpyhuoneesi puhaltimessa on säädettävä viiveajastin, automaattinen sammutus ja säädettävä kosteuanturiohjaus, jonka suhteellinen kosteus voidaan säätää välille 60 % - 90 %.