Keskitetty ilmanvaihto

 

Löydä oikea Thermex liesikupu keskitettyyn ilmanvaihtojärjestelmään

Liesikuvut keskitettyyn ilmanvaihtojärjestelmään

 

Keittiön liesituulettimet ja liesikuvut ovat monien vuosien aikana kehittyneet räjähdysmäisesti ja ovat nykyään olennainen osa useimpia nykyaikaisia ​​keittiöitä. Ennen liesituulettimet oli tarkoitettu lähes vain omakotitalojen keittiöihin, mutta voit nyt tilata helposti liesituulettimen, joka sopii pienimpäänkin kerrostalokeittiöön.

 

Voit esimerkiksi valita keittiöön liesituulettimen, jonka imemä ilma kulkeutuu aktiivihiilisuodattimen läpi ja kierrättää sen takaisin keittiöön, tai voit valita jonkin liesikuvuistamme, joka voidaan liittää kiinteistön keskusilmanvaihtojärjestelmään.

Miksi valita keskitettyyn ilmanvaihtojärjestelmään soveltuva liesikupu?

 

Keskusilmanvaihtoon kytkettävän liesikuvun valintaan liittyy monia etuja – ainakin jos asut kerrostaloasunnossa. Kun valitset liesikuvun keskusilmanvaihtoon, se voidaan liittää kiinteistön yhteiseen ilmanvaihtojärjestelmään.

Tämä malli on vaihtoehto perinteiselle omalla moottorilla olevalle liesituulettimelle, joka liitetään omaan katolle menevään poistokanavaan. Asunnosta ja talon ilmanvaihtojärjestelmästä riippuen on aina hieman vaihtelevaa, että mikä asennustapa soveltuu käytettäväksi. Tarkista aina isännöitsijältä tai vastaavalta, mitä vaihtoehtoa voit käyttää asunnossasi.

Jos kiinteistössäsi on mahdollista liittä liesikupu talon keskitettyyn ilmanvaihtojärjestelmään, voit saada monia etuja.Liesituulettimessa ei saa olla omaa moottoria, kun se liitetään kiinteistön keskusilmanvaihtojärjestelmään. Tämä tarkoittaa sitä, että pääset täysin eroon moottorin äänistä asunnon keittiössä.

Keskitettyyn ilmanvaihtojärjestelmään liitettyä liesikupua on helppo käyttää, sillä yleensä liesikuvussa on ominaisuuksina vain sähkötoimisesti avautuva tehostusventtiili sekä energiatehokkaat LED-valot. Kiinteistön keskusilmanvaihtojärjestelmään kytketyt liesikuvut ovat myös muutenkin energiatehokkaampia.

Thermex Central Line – liesikuvut keskitettyyn ilmanvaihtojärjestelmään

 

Thermexillä on laaja valikoima liesikupuja, jotka voidaan liittää keskusilmanvaihtoon nykyaikaisissa kiinteistöissä. Thermex on toimittanut liesituulettimia ja liesikupuja jo vuosikymmeniä ja on aina ollut nykyaikaisten ilmanvaihtoratkaisuiden teknologian kärjessä.

Thermex liesikuvut ja liesituulettimet  ovat vankkumattomia laatutuotteita. Kaikki Thermex tuoteportfolion ratkaisut edustavat korkeaa laatustandardia ja ovat tunnettuja houkuttelevasta muotoilustaan, virtaviivaisesta profiilistaan ​​ja tehokkuudestaan.

Thermexin hyvin kuratoidusta tuotevalikoimasta löydät aina ainakin yhden toiveitasi ja mieltymyksiäsi vastaavan liesituulettimen. Tämä pätee riippumatta siitä, oletko hankkimassa seinälle asennettavaa vai saarekkeeseen ripustettavaa liesituuletinta vai etsitkö liesituuletinta, joka voidaan integroida kattoon, työtasoon tai yläkaappiin keittotason yläpuolelle.

Thermexillä on tietenkin myös malleja keskusilmanvaihtoon, nämä löytyvät Thermex Central Line -sarjasta. Tämä sarja sisältää useita erilaisia ​​liesikupuja keskusilmanvaihtoon liitettäväksi. Tarjolla on myös malleja, jotka voidaan liittää omakotitalojen/rivitalojen lämmöntalteenottojärjestelmiin. Mallistossamme on myös markkinoiden laajin valikoima huippuimuria ohjaavia liesikupuja.

Thermex AIRGRIP – tulevaisuuden liesikupu

 

Thermex Airgrip on sekä innovatiivinen että erittäin tehokas. Asuntoihin, joissa on yhteinen ilmanvaihtojärjestelmä, se on yksi markkinoiden tehokkaimmista liesikuvuista. Ainutlaatuinen muotoilu helpottaa höyryjen/käryjen ohjautuvuutta liesikupuun huomattavasti. Sisäänrakennettu kosteusanturi antaa sinulle mahdollisuuden ohjata AIRGRIP:iä tarpeen mukaan. Asunnossa, jossa on keskusilmanvaihto, liesikupu edesauttaa ilmanvaihtoa myös silloin, kun et laittaisi ruokaa.

AIRGRIP liesituuletin on helppo integroida yläkaappiin, eikä se vie paljon tilaa. Tämä liesituuletin sopii erinomaisesti keittiöihin, joissa ei ole liikaa ylimääräistä tilaa - esimerkiksi kerrostaloasuntoihin.

Thermex AIRGRIP, kuten muutkin Thermexin liesikuvut, on helppokäyttöinen käyttäjäystävällisen ja intuitiivisen ohjauspaneelin vuoksi. AIRGRIP liesikuvussa on sisäänrakennettu kytkentäpaikka potentiaalivapaalle kärkitiedolle. Thermex AIRGRIP on saatavana eri versioina, ruostumattomasta teräksestä mustalla etuosalla tai kokonaan valkoiseksi maalattuna.

Seinälle asennettavat liesikuvut keskitettyyn ilmanvaihtojärjestelmään

 

Jos haluat mieluummin seinälle asennettavan liesikuvun kuin kaappiin integroidun, Thermex tarjoaa useita erilaisia ​​malleja, mm. AIR-TECH II ja CENTRAL 787. AIR-TECH II on seinään asennettava versio AIRSLIM:stä ja sitä voidaan toimittaa eri mitoissa. AIR-TECH II:lla on samat upeat ominaisuudet kuin AIRSLIM:llä ja se on suorien linjojen ja ruostumattoman pinnan ansiosta jokaisen keittiön koriste.

CENTRAL 787 on hieman edullisempi ratkaisu ja vastaa ominaisuuksiltaan CENTRAL GEMINI III:sta.

 

AIRSLIM – hiljainen ja tehokas  

 

Vaihtoehtona AIRGRIP:lle löytyy valikoimastamme AIRSLIM – kaappiin integroitava liesikupu, jonka profiili on ohut ja huomaamaton. Thermexin AIRSLIM erottuu erityisesti joustavalla suunnittelulla ja se voidaan toimittaa erikoismitoilla, jos keittiösi ei täytä vakiomittoja.

AIRSLIM:llä saat laatua keittiösi ilmanvaihtoon. Se on laadukas tuote, josta voit nauttia useiden vuosien ajan. Thermex AIRSLIM:ssä on muun muassa täysin säädettävä tehostusventtiili, Belimo-peltimoottori sekä kaksitoiminen potentiaalivapaa relelähtö. Liesikupua on helppo käyttää etupuolella olevilla Soft Touch -painikkeilla ja se valaisee keittotason energiaa säästävillä LED-spoteilla.

CENTRAL PLAN 252 ja CENTRAL GEMINI III

 

Kaappiin integroitavista liesikuvuista, jotka ovat liitettävissä keskusilmanvaihtoon, mainitsemisen arvoisia ovat myös CENTRAL PLAN 252 ja CENTRAL GEMINI III. Sekä CENTRAL PLAN 252:lle että CENTRAL GEMINI III:lle on ominaista ohut profiili, alhainen äänitaso ja ne ovat molemmat kustannustehokkaita ratkaisuita.

CENTRAL PLAN 252 on varustettu patenttisuojatulla tehostusventtiilillä, jota on helppo käyttää yhdellä painikkeella ja 60 minuutin ajastintoiminnolla. CENTRAL GEMINI III on yksinkertainen ja edullinen liesikupu, jossa on ulosvedettävä lippa.