Pro Link Moduuli

 

Tehostaa ilmanvaihtoa keittiössäsi - Langaton

 

 

 

Tässä on ratkaisu, miten voit tasapainottaa asuntosi ilmanvaihdon, jos sinulla on matalaenergiatalo tai asunto lämmöntalteenottolaitteella ilman, että ilmanvaihtojärjestelmän ja liesituulettimen välillä tarvitsee vetää kaapeleita. Pro Link on niin sanotusti edistynyt versio THERMEX Trigger Link Moduulista.

THERMEX Pro Link Moduuli on saatavana kolmessa eri versiossa tarpeidesi mukaan.

 

THERMEX PRO LINK BASIC

 

Edistyksellinen langaton Trigger Link -moduuli, Pro Link Basic, koostuu lähetin moduulista, joka asennetaan liesituulettimeen, ja vastaanotin moduulista, joka asennetaan ilmanvaihtojärjestelmään - tiedonsiirto näiden kahden laitteen välillä tapahtuu langattomasti.


Vastaanotin moduulissa on kaksi itsenäistä kaksitoimista relelähtöä. Ilmanvaihtojärjestelmässäsi voi siis tarpeen mukaan olla kaksi erilaista kytkentäpistettä tai ne voidaan liittää muihin laitteisiin.THERMEX PRO LINK PREMIUM

Ratkaisu nykyaikaisiin koteihin, joissa on erittäin suuritehoiset liesituulettimet. Usein nykyaikaisten talojen ilmanvaihtojärjestelmällä on rajoitettu kyky toimittaa riittävästi tuloilmaa, kun käytät liesituuletinta.


THERMEX on siksi kehittänyt Pro Link Basicia edelleen sisältäen myös moottoriohjatun pellin, joka on kytketty ilmanvaihtojärjestelmän tuloilmapuolelle.


Kun ilmanvaihtojärjestelmä ei pysty tuottamaan riittävästi tuloilmaa, pelti avautuu automaattisesti ja varmistaa, että kodin ilmanvaihto on tasapainossa.

THERMEX PRO LINK PLASMEX

Ratkaisu nykyaikaisiin taloihin, joissa ei ole mahdollista liittää liesituuletinta poistokanavaan ulospuhaltavaksi.


Taloissa, joissa on tarpeen kierrättää liesituulettimen ilmaa, usein tuntuu, että ilma ei puhdistu riittävästi ja voi kestää kauan ennen kuin ruoanlaitossa syntyvä kosteus katoaa.

THERMEX on siksi kehittänyt Pro Link Basicia edelleen niin, että se yhdessä THERMEX Plasmex® -suodattimen kanssa varmistaa, että yli 96 % liesituulettimeen menevistä epäpuhtauksista puhdistuu ja samalla järjestelmä varmistaa, että ilmanvaihtojärjestelmä pakotetaan ruoanlaiton aikana poistamaan kosteutta nopeasti.