Thermex - vuodesta 1958

 

Thermex suunnittelee ja kehittää liesituulettimia ja liesikupuja ja on jo yli 60 vuoden ajan tarjonnut ratkaisuja niin yksityis- kuin yrityselämään. Meillä on yksi Pohjoismaiden suurimmista liesituulettimien ja liesikupujen valikoimista, ja tuotteemme ovat esillä keittiö- ja kodinkoneiden jälleenmyyjillä eri puolilla Pohjoismaita.

Thermexin pääkonttori sijaitsee Limfjordin pohjoispuolella Hjørringissä, jossa on meri joka puolella, korkeat katot ja runsaasti raitista ilmaa. Suunnittelemme ja kehitämme tuotteitamme näiden kehysten inspiroimana.

Hjørringin pääkonttorin lisäksi Thermexillä on sivuliikkeet Rødovressa, Norjassa, Ruotsissa, Suomessa ja Espanjassa.

Olemme aina valmiita palvelemaan sinua.

Ota meihin yhteyttä​

Me olemme valmiina palvelemaan sinua

Ammattitaitoiset työntekijämme ovat valmiina palvelemaan joka arkipäivä maanantaista torstaihin klo 8.00-16.00 ja perjantaina 8.00-15.30. Olet tervetullut ottamaan yhteyttä meihin, jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset lisätietoa seuraavasta THERMEX tuotteestasi.

Voit lähettää meille sähköpostia tai soittaa meille, vastaamme mahdollisimman pian.

Pyydämme kaikkia, jotka haluavat lähettää meille työhakemuksen, lähettämään sen osoitteeseen info@thermex.fi. Muulla tavalla lähetettyjä hakemuksia ei oteta huomioon, vaan ne poistetaan ilman erillistä ilmoitusta. Säilytämme hakemukset ja materiaalit, jotka lähetettiin osoitteeseen info@thermex.fi kuusi kuukautta, jonka jälkeen ne poistetaan automaattisesti.