Kestävyys ja vihreä siirtymä

 

Lue lisää Thermex Scandinavian käytännesäännöistä ja painopistealueistamme painamalla painiketta.

THERMEX työskentelee jatkuvasti ja määrätietoisesti kohti vihreää siirtymää YK:n 17 globaalin tavoitteen saavuttamiseksi.​

LED-valaistus halleissa

 

Thermex asensi jo vuonna 2017 LED-valaistuksen Hjørringin 5 000 m2:n varasto- ja tuotantohalliin. Muutos LED-valaistukseen on merkinnyt 47 % säästöä CO2-päästöissä. Lisäksi Thermex on siirtynyt ympäristöystävälliseen lämmitykseen, mikä on tuonut lisäsäästöä 22 %.

Thermex Plasmex® suodatin

 

Kaikki omalla moottorilla olevat THERMEX liesituulettimet voidaan nykyään varustaa Plasmex®-suodattimella, joka puhdistaa ilman 96,5 % ja lämmin ilma johdetaan takaisin keittiöön sen sijaan, että se puhallettaisiin ulos. Tämä säästää lämmityslaskussa ja CO2-päästöissä.

Lämmöntalteenotto​

 

Monet THERMEX liesikuvuista voidaan nykyään liittää kodin lämmöntalteenottoon. Tämä tarkoittaa, että 95 % poistoilmasta voidaan kierrättää kodin lämmitykseen.

Liesituulettimet alhaisella energiankulutuksella​

 

Tuotepuolella kaikissa keittiön liesituulettimissa on nykyään energiatehokas LED-valaistus ja useimmissa on myös energiatehokkaat tasavirtamoottorit. Kaiken kaikkiaan THERMEX tuotteet sijoittuvat energiamerkintäasteikon kärkeen.

SER-kierrätys

 

Thermex on rekisteröity sähkötuotteiden kierrätysjärjestelmään, mikä tarkoittaa, että kun Thermex liesituuletin tulee käyttöikänsä päähän ja se pitää hävittää, se tehdään virallisella SER-asemalla, joka huolehtii tuotteesta ja kierrättää materiaaleja ympäristöystävällisesti.