Saarekkeeseen ripustettava liesituuletin

 

Täydennä keittiösi kauniilla saarekeliesituulettimella

Täydennä keittiösi kauniilla saarekeliesituulettimella

 

Tehokas liesituuletin on välttämätön jokaisessa modernissa keittiössä. Nykyään lähes kaikki uudemmat keittiöt on varustettu liesituulettimella, joka huolehtii ruoanlaitossa syntyvien ilman epäpuhtauksien poistamisesta keittiöstä.

Hyvin toimivalla liesituulettimella vältyt pahoilta hajuilta kodissa ja siltä, että esimerkiksi hiuksiisi tai vaatteisiisi ei jää ruoan hajuja. Käynnissä oleva liesituuletin on paljon tehokkaampi poistamaan ilman epäpuhtauksia kuin esimerkiksi avoin ikkuna. Vaikka sinulla olisi mahdollisuus tuulettaa kunnolla, saavutat silti paremmat olosuhteet ja puhtaamman keittiön tehokkaalla keittiötuulettimella.

Pitääkö nykyinen liesituulettimesi vaihtaa tai oletko uudistamassa keittiötä? Sitten kannattaa miettiä, pitäisikö asentaa nykyaikaisempi liesituuletin.

Liesituulettimen ei tarvitse olla iso ja kömpelö esine, joka tulee tielle, kun teet ruokaa. Nykyään voit saada älykkäitä ja huomaamattomia liesituulettimia, jotka ovat sekä hiljaisia ​​että tehokkaita. Liesituuletinta ei myöskään tarvitse asentaa seinälle, voit valita myös esimerkiksi työtasoon- tai kattoon integroitavan mallin tai saarekkeen yläpuolelle ripustettavan liesituulettimen.

Miksi valita saarekeliesituuletin?

 

Saatat ajatella, että on käytännöllisempää, jos liesituuletin on asennettu seinälle tai huomaamattomasti piiloon kattoon. Itse asiassa voi olla monia hyviä syitä hankkia saarekkeeseen ripustettava liesituuletin keittotason päälle jonkin muun asennustavan sijaan.

Jos liesi tai keittotaso sijoitetaan keittiösaarekkeeseem, saarekeliesituuletin on hyvä ja tehokas vaihtoehto.

Liesituuletin tulisi mieluiten asentaa lähelle keittotasoa, jotta se toimisi optimaalisesti. Siksi liesituulettimen tulee olla joko työtasoon integroitu, kattoon integroitu tai saarekeliesituuletin. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta asentaa työtasoon integroitavaa liesituuletinta ja katto on liian korkea, jotta kattoon integroitava malli toimisi optimaalisesti, on siksi järkevää harkita Thermexin kauniita saarekeliesituulettimia.

Thermex liesituulettimet – turvallinen valinta 

 

Thermex on yksi johtavista liesituulettimien valmistajista. Thermexin liesituulettimet ovat aina olleet huippuluokkaa sekä teknisten ominaisuuksien että muotoilun suhteen.

Kun ostat minkä tahansa Thermex liesituulettimen, sinulle taataan laadukas ja toimiva tuote, jota on helppo käyttää ja josta voit nauttia vuosia eteenpäin. Thermex on korkeiden laatustandardien takaaja. Thermexiltä löydät aina tarpeitasi ja mieltymyksiäsi vastaavan liesituulettimen, joka sopii täydellisesti keittiöösi.

Thermex toimittaa hyvällä imuteholla varustettuja liesituulettimia, jotka voidaan liittää sekä poistokanavaan ulospuhaltavaksi tai varustaa tehokkaalla hiilisuodattimella ja käyttää näin ollen laitetta huonetilaan kierrättävänä.

Thermexillä on kaksi eri tuotesarjaa, Yellow Line ja Blue Line. Molemmista sarjoista löydät hyvän valikoiman liesituulettimia ja liesikupuja. Erona on, että Yellow Line -sarjan tuotteita voi ostaa sekä verkosta että fyysisistä liikkeistä, kun taas Blue Line -tuotteita myydään vain fyysisissa myymälöissä valituilla jälleenmyyjillä.

OXFORD – tyylikäs ja edullinen ratkaisu

 

Thermexin Yellow Line -sarjasta löydät muiden tyylikkäiden tuotteiden lisäksi kauniin ja toimivan saarekeliesituulettimen OXFORD:in. OXFORD mallin alaosa on pyöreä ja varustettu neljällä LED-spotilla. Liesituulettimen alaosa sekä suojaputki ovat valmistettu ruostumattomasta teräksestä siistin ja tyylikkään ulkoasun takaamiseksi.

OXFORD liesituuletin sopii jokaiseen design keittiöön. Liesituuletin on helppokäyttöinen, ja sen pinta on erityisen helppo puhdistaa. Täydennä keittiösaarekkeesi Thermex OXFORD liesituulettimella.

 

GREEN AIR – tyylikästä estetiikkaa keittiöösi

Thermex Yellow Line -tuotesarjasta löytyy myös GREEN AIR – vapaasti roikkuva liesituuletin, persoonallisella ja viehättävällä ulkomuodolla. GREEN AIR liesituuletin on malli, joka ei millään tavalla muistuta perinteistä liesituuletinta. Pyöreän muotoinen liesituuletin on samalla myös kaunis design valaisin, minkä vuoksi tämä malli sopii täydellisesti minimalistiseen sisustukseen.

GREEN AIR on saatavana valkoisena tai mustana, ja molemmissa malleissa on sisäänrakennettu Plasmex(R)-suodatin. Todella hyvä ratkaisu, jos sinulla ei ole mahdollisuutta liittää liesituuletinta poistokanavaan ulospuhaltavaksi.

DERBY – ruostumatonta terästä ja kaarevaa lasia

Jos etsit liesituuletinta, jossa yhdistyy ruostumaton teräs ja lasi, niin Yellow Line -sarjan hyvin suunniteltu ja persoonallinen DERBY liesituuletin on juuri sinulle sopiva. DERBY antaa vastinetta rahoillesi tyylikkään ulkomuodon ja tehokkaan moottorin muodossa.

DERBY liesituulettimen voi asentaa poistokanavaan ulospuhaltavaksi tai varustaa aktiivihiilisuodattimella huonetilaan kierrättäväksi.

 

 

LYON – tehokkuutta tiukassa suunnittelussa

Jos pidät 100% suorista linjoista ja haluat samalla huippulaadukkaan liesituulettimen, tutustu malliin LYON. LYON kuuluu Thermex Blue Line -sarjaan, jota myydään vain valikoitujen jälleenmyyjien kautta. Tämä liesituuletin on saatavana omalla moottorilla tai ulkoisen moottorin ohjauksella varustettuna.

Mallissa on tyylikäs ja toimiva muotoilu, suuri suodatuspinta ja hyvä imuteho. Älykästä liesituuletinta voi ohjata joko mukana tulevalla kaukosäätimellä tai Thermexin sovelluksella, tuuletin on myös mahdollista liittää Google Assistantiin ja ohjata sitä pelkästään äänellä mistä tahansa kodissasi.