KESKUSILMANVAIHTO - LINKKI

 

Soveltuu käytettäväksi asunnoissa, joissa on yhteinen kansi tai hajautettu ilmanvaihto

 

MITEN SAADA HYVÄ JA TYYLIKÄS LIESIKUPU KOHTEISIIN, JOISSA ON KESKITETTY- TAI HAJAUTETTU ILMANVAIHTOJÄRJESTELMÄ?

 

 

Nykyään monissa kerrostaloissa on keskitetty ilmanvaihtojärjestelmä, joka hoitaa kaikkien talon asuntojen ilmanvaihtoa. Samoin joissakin rakennustyypeissä käytetään hajautettua ilmanvaihtojärjestelmää eli jokaisessa asunnossa oma lämmöntalteenottolaite. Molemmissa tapauksissa asunnon liesituuletin ei voi olla omalla moottorilla oleva malli.

THERMEX Central Ventilation Link (CVL-link) on järjestelmä, joka mahdollistaa kaikkien THERMEX liesikupjen, jotka ovat saatavilla "Kaikilla mahdollisuuksilla" ja jotka on merkitty CVL-Link-merkinnällä, käytettäväksi tämäntyyppisissä järjestelmissä.

CVL-link koostuu sähkötoimisesta tehostusventtiilistä, joka on asennetaan THERMEX liesikupuun. Tehostusventtiili voidaan esiasettaa perusilmavaihdossa ja tehostustilanteessa avautumaan ja sulkeutumaan kokonaan tai osittain. Asetus on tehtävä ilmanvaihtojärjestelmän toimintaa koskevien ohjeiden mukaan.

Tehostusventtiilin ohjaus tapahtuu liesikuvusta. Kun liesikuvusta valitsee jonkin numeron 1-4 välillä, vastaa numero tiettyä aikaa, jonka tehostusventtiili on auki asennossa. 1 = 15min, 2 = 30min, 3 = 45min ja 4 = 60min. Valitun ajan kuluttua umpeen, tehostusventtiili sulkeutuu takaisin perusilmanvaihtoasentoon.*Joissakin tapauksissa tulee hankkia
erillinen asennuskotelo tehostusventtiilille,
jotta venttiilin asennus on mahdollista.

Asennuskotelo sopii sekä seinä- että saarekeliesikuvuille.