Kattoon integroitava liesituuletin

Thermex kattoon integroitava liesituuletin – tehokas ja huomaamaton

Kattoon integroitava liesituuletin​ – tehokas ja huomaamaton

 

Hyvin toimiva liesituuletin on välttämätön jokaisessa modernissa keittiössä. Tuulettimen tehtävänä on siepata ruoanlaitosta syntyvät ilman epäpuhtaudet ja estää näin hajuja ja tarpeetonta likaa muodostumasta keittiön seinille ja kaappeihin.

Vaikka voit avata ikkunan ja tuulettaa, se ei ole kestävä ratkaisu. Tämä toimintamalli on myös kaukana optimaalisesta kylminä talvikuukausina.

Jos edessä on uuden keittiön rakentaminen tai vanhan remontointi, on hyvä miettiä liesituuletinta ajoissa. Mieti, minkä tyyppisestä liesituulettimesta pidät ja mikä malli sopii parhaiten keittiösi sisustukseen.

Keittiön liesituulettimia on useita erilaisia, joista jokaisella on omat etunsa. Valitsemasi tuuletinmalli riippuu täysin mieltymyksistäsi ja keittiösi ulkoasusta.

 

Löydä integroitu liesituuletin, joka sopii keittiöösi

 

Ei ole koskaan ollut näin helppoa löytää tyylikäs ja toimiva liesituuletin, joka sopii design keittiöön muiden tuotteiden kanssa. Kun ennen tuuletin oli kömpelön muotoilunsa vuoksi lähes välttämätön paha, niin nykyään se on keittiön sisustusyksityiskohta.

Voit esimerkiksi valita liesituulettimen, joka on integroitu kattoon, työtasoon tai yläkaappiin lieden yläpuolelle. Integroitu liesituuletin on käytännössä yhtä aikaa näkymätön sekä keittiön silmäterä.

Kun valitset integroidun tuulettimen säästät myös tilaa keittiössä. Nykyaikaisissa kattoon integroitavissa liesituulettimissa on imutekniikka, jonka ansiosta ne voidaan asentaa alakattokorkeudelle ja ne silti sieppaavat suurimman osan höyrystä ja kärystä ruoan kypsennyksen aikana.

Valitse kattoon integroitu liesituuletin optimoidaksesi tilan käytön

 

Jos et halua yläkaappeja tai liesituuletinta asennettavan lieden yläpuolelle, voit valita sen sijaan kattoon integroitavan liesituulettimen. Tämäntyyppinen liesituuletin asennetaan kattoon ja voidaan se voidaan liittää katolle menevään poistokanavaan tai voit valita mallin, johon saa aktiivihiilisuodattimen ja asentaa laitteen huonetilaan kierrättäväksi.

Thermex oli ensimmäinen joka toi markkinoille kattoon integroitavat liesituulettimet – innovatiivisen tuotteen, joka korostaa yhtä lailla estetiikkaa ja toimivuutta. Tavoitteena oli luoda ratkaisu, joka on tehokas ja samalla tilaa säästävä. Onnistuimme yli odotusten.

Thermexin kattoon integroitu liesituuletin on yhtä aikaa näkymätön sekä katseenvangitsija. Näkyvä osa on laitteen pohjalevy joka peittää itse liesituulettimen rungon sulautuen kattoon. Parhaiten liesituuletin paljastaa itsensä silloin, kun liesituulettimen valot ovat päällä. Kattoon integroidulla liesituulettimella saat esteettisen ratkaisun, joka tuo valoa ja avaruutta keittiöösi.

Thermexin kattoon integroitavat liesituulettimet

 

Thermex voi toimittaa useita erilaisia ​​kattoon integroitavia tuuletinmalleja. Yellow Line-sarjassa löytyvät mallit PASSAT sekä NEWCASTLE MAXI ja MEDIO. Blue Line -sarjasta löydät METZ MAXI ja METZ MEDIO mallit. Kaikille malleille on yhteistä, että ne on varustettu tehokkailla moottoreilla, jotka varmistavat, että kaikki ruoka imetään tehokkaasti pois keittiöstä ruoanlaiton aikana. Kaikista Thermexin kattomalleista on myös mahdollisuus valita versio, jossa on ulkoisen moottorin ohjaus, eli sillä voidaan ohjata huippuimuria, joka on sijoitettu katolle. Kaikki mallit voivat ohjata sekä 1-vaihe AC-huippuimureita kuin myös EC-moottorillisia huippuimureita.

Kattoon integroidut liesituuletinmallit ovat ohjattavissa kaukosäätimellä, mikä on helppoa ja vaivatonta. Mukana tulevalla kaukosäätimellä on pitkä kantama ja sillä voi ohjata kaikkia liesituulettimen toimintoja.

Kattoon integroidun liesituulettimen älykäs ohjaus

 

Sekä NEWCASTLE-malleissa että METZ- ja PASSAT-malleissa on vakiokaukosäätimen lisäksi patentoitu Thermex-ääniohjausjärjestelmä, jonka avulla voit ohjata liesituuletinta pelkällä äänelläsi. Toisin sanoen, sinun ei tarvitse käyttää kaukosäädintä, kun sinulla on kädet täynnä keittiössä.

Sinulla on myös mahdollisuus ohjata näitä malleja käyttämällä erityistä sovellusta, joka voidaan asentaa älypuhelimeen tai tablettiin. Tuulettimet ovat varustettu Wi-Fi-yhteydellä, joten voit ohjata tuuletinta helposti ja nopeasti laitteesi kautta.

Se antaa sinulle mahdollisuuden esimerkiksi ohjata tuulettimen nopeuksia sovelluksesi kautta – hyödyllinen ratkaisu, jos olet toisessa huoneessa ja siten kaukosäätimen kuulo- tai kantaman ulkopuolella. Voit myös tarkistaa tuulettimen suodattimen tilan ja näin saada tiedon siitä, milloin on aika puhdistaa tai vaihtaa suodatin.

Thermex-sovellus on ilmainen ja sen voi ladata sekä App Storesta että Google Playsta. Sinulla on myös mahdollisuus integroida Thermex liesituuletin Google Assistantiin, jotta voit kytkeä tuulettimen päälle ja pois kaikista huoneista kodin Google-järjestelmän kautta.

 

Thermex METZ – uusi klassikko

 

Kattoon integroitavien mallien tuoteryhmästä löytyvä METZ on todellinen lippulaiva malli. Kattoon integroitava METZ liesituuletin tyylikkäällä pohjalevyllä on erittäin hyvä valinta lumoavaksi liesituulettimeksi, koska se sopii tyylikkäimmänkin design keittiön sisustukseen.

Thermex METZ tarjoaa poikkeuksellisen korkean hyötysuhteen sekä imutehossa että rasvansuodatuksessa. Kaunis lasilevy on helppo puhdistaa ja sisäänrakennetuilla kohdevaloilla on pitkä käyttöikä.

Kattoon integroitavan liesituulettimen asennus 

 

Kun ostat kattoon integroitavan tuulettimen, sinun tulee huomioida, että asennuksen ja käyttöönoton saa suorittaa vain pätevä asentaja Thermexin ohjeiden ja voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti.

Siksi sinun on suosittelemme hankkimaan ammattilaisen avuksesi Thermex PASSAT-, METZ- tai NEWCASTLE -liesituulettimen asennukseen. Hyvä uutinen on, että nämä mallit ovat niin helppoja asentaa, että tehtävään tarvitaan vain yksi henkilö.

Thermex malleja PASSAT ja NEWCASTLE voi ostaa sekä verkosta että fyysisistä liikkeistä. Thermex Blue Line -sarjan METZ-malleja myydään vain valikoitujen jälleenmyyjien kautta fyysisissä myymälöissä.