Tietosuojasäännöt

Thermex Scandinavia A/S on vastuussa rekisteröimistään henkilötiedoista.

Thermex Scandinavia A / S yhteystiedot on:
 
Farøvej 30
DK-9800 Hjørring
Puhelin: +358 942454000
Sähköposti: info@thermex.fi
Verkkosivusto: www.thermex.fi

Thermex Scandinavia A/S kerää henkilötietoja voidakseen toimittaa tuotteita ja palveluita. Emme käsittele henkilötietoja muihin tarkoituksiin, kuin mihin olemme ne alun perin keränneet, ellemme ole saaneet siihen suostumusta.

Thermex Scandinavia A/S kerää asiakkaiden henkilötietoja, jotka ovat luokiteltuja ”yleisiksi henkilötiedoiksi”, mikä tarkoittaa mm. nimeä, osoitetta, sähköpostiosoitetta ja puhelinnumeroa.

Thermex Scandinavia A/S luovuttaa henkilötietoja vain yhteistyökumppaneilleen voidakseen toimittaa tuotteita ja palveluita. Yhteistyökumppanimme ovat yrityksiä, jotka hoitavat huolinta-, huolto-, maksu- ja IT-toimintoja. Yhteistyökumppanimme ovat samalla tavalla velvoitettuja käsittelemään henkilötietoja, henkilötietojen yksityisyyden suojan mukaisesti. Lisäksi luovutamme asiakkaiden henkilötietoja, jos sovellettava laki sitä edellyttää.

Thermex Scandinavia A/S varmistaa mahdollisimman pitkälle, etteivät henkilötiedot ole tunnistettavia pidemmällä aikavälillä, kuin se on tarpeen tarkoituksen täyttämiseksi, tai kunnes lainsäädäntö niin vaatii.

Tietosuoja-asetuksen mukaisesti sinulla on oikeus saada tietää, mitä henkilötietoja Thermex Scandinavia A/S on kerännyt sinusta. Sinulla on myös oikeus korjata virheelliset tiedot ja oikeus pyytää poistamaan sinulta kerätyt henkilökohtaiset tiedot. Jos olemme keränneet henkilötietoja suostumuksesi perusteella, sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa.

Jos haluat käyttää näitä oikeuksia, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse: info@thermex.fi.