VENTMEX - BASIC

 

Tarveohjatut poistoilmaventtiilit

MIKÄ ON THERMEX VENTMEX?

 

Käytännössä kaikissa uusissa kodeissa ilmanvaihto hoituu lämmöntalteenottolaitteella, jonka kautta keittiön, kylpyhuoneen ja kodinhoitohuoneen poistoilma poistuu tasaisesti koko ajan.

THERMEX Ventmex on kehitetty yhteistyössä tanskalaisen Institute of Technologyn kanssa. Ventmexin tehtävä on tehostaa asunnon ilmanvaihtoa, silloin kun liesikupu on käytössä.

Kun liesikupu aktivoidaan, samalla muiden tilojen (esim. kylpyhuone) poistoilmaventtiilit säätyvät automaattimisesti minimiin. Tällöin poistoilma keskittyy ruoanlaiton ajaksi lähes täysin liesikuvulle. Kun ruoanlaitto on päättynyt ja liesikupu sammutetaan, poistoilmaventtiilit säätyvät jälleen automaattisesti normaaleihin asentoihin. Poistoilmaventtiilien asetukset on helppo säätää THERMEX-sovelluksella.

Kaikki keskitetyn ilmanvaihtojärjestelmän THERMEX liesikuvut voidaan liittää THERMEX VENTMEXiin.

 

THERMEX VENTMEX BASIC LANGALLINEN

 

Perusilmanvaihdossa poistoilma poistuu keittiöstä ja kosteista tiloista asetuksen mukaan.


Kun liesikupu aktivoidaan, poistoilma keskitetään liesikuvulle langallisen signaalin avulla.


Kosteiden tilojen poistoilmaventtiilit säätyvät minimiasentoon niin, että ilman poisto keskittyy liesikuvulle ruoanlaiton ajaksi.

THERMEX WENTMEX BASIC LANGATON

 

Perusilmanvaihdossa poistoilma poistuu keittiöstä ja kosteista tiloista asetuksen mukaan.


Kun liesikupu aktivoidaan, poistoilma keskitetään liesikuvulle langattoman signaalin avulla.


Kosteiden tilojen poistoilmaventtiilit säätyvät minimiasentoon niin, että ilman poisto keskittyy liesikuvulle ruoanlaiton ajaksi.