Seinälle asennettava liesituuletin

Liesituuletin – välttämättömyys modernissa keittiössä

Jos haluat välttää epämiellyttäviä hajuja keittiössäsi ja kodin muissa huoneissa

Voit avata ikkunan ja tuulettaa, mutta se ei ole kestävä ratkaisu. Ensinnäkin se tarkoittaa suurta lämmön menetystä kylminä talvikuukausina. Toiseksi, et pääse eroon kaikista ruoanlaitossa syntyvistä ilman epäpuhtauksista vaan ne jäävät pyörimään huoneilmaan.

Tätä tarkoitusta varten tarvitset tehokkaan tuulettimen, joka pystyy keräämään vesihöyryn ja rasvapartikkelit, jotka muuten laskeutuisivat keittiön kaikille pinnoille. Oikean kapasiteetin omaava liesituuletin pystyy pitämään kodin hajuttomana riippumatta siitä, kuinka ahkerasti kokkaat.

Oikein asennettu keittiön liesituuletin luo alipaineen keittiöön, jotta höyry, kosteus ja ruoan haju eivät pääse leviämään muualle kotiin. Tällä tavalla keittiön tuuletin auttaa parantamaan koko kodin sisäilman laatua. Mitä suurempi liesituuletin on keittotasoon nähden, sitä paremmin se pystyy poistamaan ruoanlaitossa syntyvät epäpuhtaudet.

Minkä tyyppinen liesituuletin minun pitäisi valita?

Aiemmin liesituuletin oli suuri ja raskas esine, joka sijoitettiin suoraan lieden yläpuolelle täydessä syvyydessä. Tämänkaltainen sijoitus voi olla epäkäytännöllinen sekä ruoanlaiton että siivouksen kannalta, ja se voi olla hankala tietyn pituisille ihmisille.

Vanhemmat liesittuulettimet eivät aina ole niin tehokkaita ja usein ne ovat myös äänekkäitä. Sillä rintamalla on kuitenkin tapahtunut paljon kehitystä. Moderni liesituuletin pystyy kaappaamaan ruoanlaitosta syntyvät käryt ja hiukkaset paljon tehokkaammin ja samalla sen äänitaso on huomattavasti alhaisempi.

Liesituuletin ulospuhalluksella tai hiilisuodattimella 

Uusia liesituulettimia ei tarvitse välttämättä liittää poistokanavaan, vaan ne  voi varustaa tehokkaalla hiilisuodattimella, joka puhdistaa ilman ruoanlaitossa syntyvistä hajuista. Hiilisuodatin on myös helposti vaihdettavissa. Hiilisuodattimella varustettu, seinään asennettu liesituuletin voi toimia tehokkaasti, kunhan suodatin vaihdetaan vähintään kaksi kertaa vuodessa. Valikoimassamme on myös pitkäikäisiä ja suodatuskyvyltään suuritehoisia suodattimia. Niiden käyttöikä on jopa 10 vuotta.

Sinun tulee päättää, haluatko liesituulettimen hiilisuodattimella vai haluatko liittää sen poistokanavaan. Kunkin mallin tuoteselosteesta selviää, voidaanko sitä käyttää hiilisuodattimen kanssa vai ei. Useimmissa malleissa on mahdollisuus molempiin ratkaisuihin.

Kiinnitä liesituuletin seinään ja saat enemmän tilaa

 

Nykyään voit valita tuulettimia useista eri asennusvaihtoehdoista, esimerkiksi seinään asennettavia, saarekkeeseen ripustettavia, kattoon integroitavia, kaappiin integroituja ja työtasoon integroituja. Seinäasennus on edelleen yksi Suomen suosituimmista vaihtoehdoista.

Seinään kiinnitettävä liesituuletin on ihanteellinen niille, joilla on liesi seinää vasten.

THERMEXin seinälle asennettavat mallit voidaan asentaa vapaasti seinälle tai yläkaappien väliin. Viistot mallit, niin sanotut vertikaaliset tuulettimet, antavat käyttäjälle hyvän yleisnäkymän koko keittoalueesta.

Thermex liesituulettimia on saatavana useissa eri muotokielissä ja niitä toimitetaan eri leveyksinä samalla kapasiteetilla. Thermex Blue Line ja Yellow Line -sarjat voivat tarjota seinälle asennettavia malleja, jotka on mahdollistaa asentaa huonetilaan kierrätäväksi hiilisuodattimen kanssa tai liittää poistokanavaan. Tehokkaat Thermex liesituulettimet ovat saatavilla useilla eri ominaisuuksilla ja löydät valikoimastamme varmasti ainakin yhden keittiöösi sopivan mallin.

Tilaa Thermex liesituuletin verkosta

 

Jos haluat tilata Thermex liesituulettimen verkkokaupan kautta, sinun tulee huomioida, että vain Thermex Yellow Line -tuotteita voi tilata verkosta. Näitä ovat esimerkiksi suositut mallit Glasgow, Reading, Cambridge II, London II, Preston Lux, Mini Preston II ja Vertical Automatic.

Yhteistä kaikille mainituille malleille on niiden ohut profiili ja tapa, jolla yksittäinen liesituuletin kiinnitetään seinään. Mainitut mallit kuuluvat "vertikaaliset mallit" kategoriaan ja ovat saavuttaneet suuren suosion keittiöissä eri puolilla maata viime vuosina.

Kaikilla näistä malleista säästät tilaa, sillä liesituuletin asennetaan suoraan seinälle. Liesituulettimen etuosan muotoilu on vertikaalinen jolloin se ei vie syvyyssuunnassa niin paljoa tilaa.

Thermex Yellow Line -sarjan seinälle asennettavista liesituuletinmalleista löydät myös klassisemmin muotoillut mallit Decor 787, Camino Eco II, Decor 942, Harwich II ja Harwich Lux sekä suositun ja hyvin suunnitellun Derbyn. Ja jos haluat ylimääräistä imutehoa herkullisella teollisella muotoilulla, voit valita ruostumattomasta teräksestä valmistetun Semi Industri liesituulettimen – se sopii täydellisesti todelliseen industrial tyyliseen keittiöön.

Thermex Blue Line - vain valittujen jälleenmyyjien kautta

 

Jos olet ihastunut johonkin Thermex Blue Line -sarjan tyylikkäistä malleista, voit löytää etsimäsi yhdeltä jälleenmyyjistämme. Näitä malleja ei voi tilata verkosta.

Blue Line -sarjaan kuuluvat pystysuuntaiset mallit Dax, Mini Bordeaux, Perpignan ja Mini Perpignan. Mukana on myös maalaismainen Bretagne, joka sopii täydellisesti perinteiseen maalaiskeittiöön ja perinteisemmin muotoiltu vaakasuuntainen malli Lyon.

Yhteistä kaikille Thermex liesituulettimille

on hyvä kapasiteetti, tasainen ja hiljainen imu sekä siisti ja tyylikäs profiili. Samalla tuotteet ovat helppokäyttöisiä ja niissä on monia erilaisia ​​ominaisuuksia. Löydät varmasti valikoimasta Thermex liesituulettimen, joka vastaa toiveitasi ja mieltymyksiäsi.