Thermex Puremex 4 (sis. suodattimen)

740.21.1020.2

Karkeasuodatin puhdistaa ilman isommista hiukkasista. Hepa-suodatin puhdistaa ilman mikrohiukkasista. Aktiivihiilisuodatin puhdistaa ilman hajuista. UV-sterilisaattori poistaa bakteerit ja virukset. Ionigeneraattori poistaa ilmassa leviävät pölyhiukkaset.

Vietämme keskimäärin 80–90 % elämästämme sisätiloissa – ja monet kodistamme ovat täynnä pölypunkkeja, siitepölyä, eläinallergeeneja, bakteereja, kemikaaleja, savua, ei-toivottuja hiukkasia ja pahoja hajuja. Ja vaikka siivoamme ja tuuletamme, se ei aina riitä.

Tanskan ympäristönsuojeluviraston mukaan tämä voi aiheuttaa epäterveellisen sisäilmaston ja johtaa muun muassa astmaan, allergioihin ja muihin terveysongelmiin, kuten väsymykseen, päänsärkyyn ja keskittymisvaikeuksiin. Siksi Tanskan ympäristönsuojeluviraston neuvo on, että pidät silmällä kotisi sisäilmaa, jotta se ei vahingoita terveyttäsi. Thermex Puremex  ilmanpuhdistin tarkkailee ilmanlaatua ja varmistaa terveellisen sisäilmaston. Yksi yksikkö kattaa jopa 60 m2.

  • Karkea suodatin vangitsee suuremmat hiukkaset, kuten hiukset, pölyn ja vastaavat
  • Aktiivihiilisuodatin puhdistaa hajuja
  • UV-sterilisaattori poistaa bakteerit/virukset
  • Ionigeneraattori varaa positiivisesti ilman epäpuhtaat hiukkaset

Kaukosäädin

Kaukosäätimen avulla Thermex tuotteesi käyttö on helppoa ja kätevää. Sinun ei tarvitse edes nousta ylös - helppoa ja yksinkertaista.

Paino ja mitat

Pakkauksen leveys [mm]
465
Pakkaussyvyys [mm]
305
Pakkauskorkeus [mm]
690
Tuotteen paino [kg]
12
Brutto paino [kg]
12,4

Tekniset tiedot

CADR arvo
420
Äänenpaine 3 metrin päässä (dB (A))
65
Alue (m2)
50

Muut tiedot

EAN
5703347702334
Väri (RAL)
0

Lataukset

Täältä löydät kaikki tämän tuotteen kannalta merkitykselliset asiakirjat

Tuotetiedot

Käyttöohje