HRW Ø100 Multicom kosteusohjauksella ja kaukosäätimellä

760.40.1035.2

Hyvä sisäilmalle kaikissa huoneissa
Thermex HRW Ø100 Multicom sopii kaikkiin talon huoneisiin hyvän ja terveellisen sisäilman varmistamiseksi. Lisäksi useiden tuulettimien sijoittaminen useisiin huoneisiin voidaan yhdistää langattomasti.

Liitännän halkaisija
Sis. kaukosäätimen
Ole hyvä ja valitse variantti!


Ilmanvaihto lämmöntalteenotolla varmistaa terveellisen sisäilmaston
Kodin ilmanvaihto on välttämätöntä homeen, sienten ja lahojen välttämiseksi sekä radonkaasun määrän vähentämiseksi. Huono sisäilmasto rimmaa väsymyksen, päänsäryn, pahoinvoinnin ja vakavien hengitystiesairauksien kanssa. Ilmanvaihto edistää terveellisen sisäilmaston saavuttamista talon asukkaille.
Ratkaisu voi koostua tavallisesta tuulettimesta, joka imee vain ilman ulos, tai keskuslämmöntalteenottojärjestelmästä. Se on usein kallista hankkia ja asentaa, koska venttiilit on asennettava ja putkistot asennettava kotiin. Hyvä ja toimiva vaihtoehto on hajautettu ilmanvaihto lämmöntalteenotolla – tehokas ratkaisu parempaan kotiin, jossa on terveellinen sisäilmasto.

Ilmanvaihto lämmöntalteenotolla
Thermex HRW Ø100/Ø160 Multicom luo ihanteellisen sisäilman jaksoittaisella imu- ja poistoilmalla. Ulkopuolelta tuleva kylmä ilma lämmitetään lämmönvaihtimella ennen kuin se puhalletaan huoneeseen.

Tuuletus
Thermex HRW Ø100/Ø160 Multicom pystyy kuljettamaan ilman huoneesta ulos, jos tarvitset ilmanvaihtoa huonon hajun, sumun, kosteuden tai liiallisen lämmön vuoksi.

Raitisilman syöttö
Thermex HRW Ø100/Ø160 Multicom pystyy imemään raitista ilmaa huoneeseen. Lämmönvaihdin varmistaa, että raitis ilma lämmitetään sisältä tulevalla lämmöllä.

Hyvä sisäilmalle kaikissa huoneissa
Thermex HRW Ø100/Ø160 Multicom sopii kaikkiin talon huoneisiin hyvän ja terveellisen sisäilmaston varmistamiseksi. Lisäksi useiden tuulettimien sijoittaminen useisiin huoneisiin voidaan yhdistää langattomasti. Siten ne voivat muodostaa täydellisen ilmanvaihtojärjestelmän, joka asennetaan hajautetusti. Tämä tarkoittaa, että vältät monimutkaisten putkien ja kanavien vetämisen, kuten perinteisessä ilmanvaihtojärjestelmässä.

Tekniset tiedot

Energiankulutus [W]
5
Ohjaus
Painonappi
Materiaali
Muovi

Tiedot

Energiankulutus [W]
5
Ohjaus
Painonappi
Materiaali
Muovi

Paino ja mitat

Maksimi leveys [mm]
231
Maksimi syvyys [mm]
260
Maksimi korkeus [mm]
200
Pakkauksen leveys [mm]
310
Pakkaussyvyys [mm]
255
Pakkauskorkeus [mm]
250
Tuotteen paino [kg]
3,1
Brutto paino [kg]
4,8

Ominaisuudet

Ohjaus
Painonappi

Tekniset tiedot

Energiankulutus [W]
5
Virtalähde [V]
230

Muut tiedot

EAN
8010300124438
Väri
Valk
Materiaali
Muovi

Lataukset

Täältä löydät kaikki tämän tuotteen kannalta merkitykselliset asiakirjat

Tuotetiedot