HRW Ø160 Multicom

760.40.1040.2

Hyvä sisäilmalle kaikissa huoneissa
Thermex HRW Ø160 Multicom sopii kaikkiin talon huoneisiin hyvän ja terveellisen sisäilman varmistamiseksi. Lisäksi useiden tuulettimien sijoittaminen useisiin huoneisiin voidaan yhdistää langattomasti.

Liitännän halkaisija
Sis. kaukosäätimen
Ole hyvä ja valitse variantti!


Ilmanvaihto lämmöntalteenotolla varmistaa terveellisen sisäilmaston
Kodin ilmanvaihto on välttämätöntä homeen, sienten ja lahojen välttämiseksi sekä radonkaasun määrän vähentämiseksi. Huono sisäilmasto rimmaa väsymyksen, päänsäryn, pahoinvoinnin ja vakavien hengitystiesairauksien kanssa. Ilmanvaihto edistää terveellisen sisäilmaston saavuttamista talon asukkaille.
Ratkaisu voi koostua tavallisesta tuulettimesta, joka imee vain ilman ulos, tai keskuslämmöntalteenottojärjestelmästä. Se on usein kallista hankkia ja asentaa, koska venttiilit on asennettava ja putkistot asennettava kotiin. Hyvä ja toimiva vaihtoehto on hajautettu ilmanvaihto lämmöntalteenotolla – tehokas ratkaisu parempaan kotiin, jossa on terveellinen sisäilmasto.

Ilmanvaihto lämmöntalteenotolla
Thermex HRW Ø100/Ø160 Multicom luo ihanteellisen sisäilman jaksoittaisella imu- ja poistoilmalla. Ulkopuolelta tuleva kylmä ilma lämmitetään lämmönvaihtimella ennen kuin se puhalletaan huoneeseen.

Tuuletus
Thermex HRW Ø100/Ø160 Multicom pystyy kuljettamaan ilman huoneesta ulos, jos tarvitset ilmanvaihtoa huonon hajun, sumun, kosteuden tai liiallisen lämmön vuoksi.

Raitisilman syöttö
Thermex HRW Ø100/Ø160 Multicom pystyy imemään raitista ilmaa huoneeseen. Lämmönvaihdin varmistaa, että raitis ilma lämmitetään sisältä tulevalla lämmöllä.

Hyvä sisäilmalle kaikissa huoneissa
Thermex HRW Ø100/Ø160 Multicom sopii kaikkiin talon huoneisiin hyvän ja terveellisen sisäilmaston varmistamiseksi. Lisäksi useiden tuulettimien sijoittaminen useisiin huoneisiin voidaan yhdistää langattomasti. Siten ne voivat muodostaa täydellisen ilmanvaihtojärjestelmän, joka asennetaan hajautetusti. Tämä tarkoittaa, että vältät monimutkaisten putkien ja kanavien vetämisen, kuten perinteisessä ilmanvaihtojärjestelmässä.

Tekniset tiedot

Minimi äänitaso (dB (A))
36
Minimiäänenpaine 3 metrin etäisyydellä [dB(A)]
19
Toiminta
Painonappi
Materiaali
Plastik

Tiedot

Minimi äänitaso (dB (A))
36
Minimiäänenpaine 3 metrin etäisyydellä [dB(A)]
19
Toiminta
Painonappi
Materiaali
Plastik

Paino ja mitat

Pakoputken mitat (mm)
Ø500
Pakkauksen leveys [mm]
250
Pakkaussyvyys [mm]
250
Pakkauskorkeus [mm]
440
Tuotteen paino [kg]
3,3
Brutto paino [kg]
5

Ominaisuudet

Toiminta
Painonappi
Kosteussensori
Joo

Tekniset tiedot

Virtalähde [V]
230
Minimiäänenpaine 3 metrin etäisyydellä [dB(A)]
19
Suurin äänenpaine 3 metrissä [dB(A)]
31
Minimi äänitaso (dB (A))
36
Maksimi ääniteho [dB(A)]
49

Muut tiedot

EAN
8010300124421
Väri
Valk
Materiaali
Plastik
Ilman maksimi lämpötila (° C)
30

Lataukset

Täältä löydät kaikki tämän tuotteen kannalta merkitykselliset asiakirjat

Tuotetiedot

Asennustarvikkeet