Ventmex Basic Wireless -sarja

536.99.5001.9
Valinta
Ole hyvä ja valitse variantti!

Yleisesti kaikissa uusissa taloissa on poistoilma liesikuvulta, kylpyhuoneesta ja esim. kodinhoitohuoneesta. Tänä päivänä ilmanvaihto hoidetaan lämmöntalteenottolaitteella, joka imee ilmaa tasaisesti kaikista edellämainituista tiloista. THERMEX Ventmex on kehitetty yhdessä Teknologisen instituutin kanssa ja sen avulla lämmöntalteenottolaite menee tehostukselle, kun liesikupu aktivoidaan. Samanaikaisesti poistoilmaventtiilit kylpyhuoneessa ja esim. kodinhoitohuoneessa ohjataan minimille, jotta liesikuvun imuteho voimistuu ja imu keskittyy liesikuvulle ruoanlaiton ajaksi. Kun liesikupu sammutetaan, muiden tilojen poistoilmaventtiilit avautuvat jälleen. Perusilmanvaihdon asetukset on helppo tehdä Thermex applikaation avulla.

Sovellusohjaus

Sovellusohjauksella pääset käsiksi Thermex tuotteeseesi älypuhelimesi tai tabletin kautta. Se muuttaa älylaitteesi kaukosäätimeksi, joten olet aina täysin hallinnassa. Sovelluksessa on myös enemmän toimintoja kuin tavallisessa kaukosäätimessä/ohjauspaneelissa.

YK:n ilmastotavoitteet

Tämä tuote tukee YK:n ilmastotavoitteita säästämällä energiaa. Se voi mm. kierrättää lämpöä uudelleen lämmöntalteenottoyksikön kautta tai siinä voi käyttää aktiivihiilisuodattimia, jotta vältetään lämmitetyn ilman puhaltaminen ulos asunnosta.

Lue lisää

Paino ja mitat

Maksimi leveys [mm]
200
Maksimi syvyys [mm]
410
Maksimi korkeus [mm]
300
Pakkauksen leveys [mm]
200
Pakkaussyvyys [mm]
410
Pakkauskorkeus [mm]
300
Tuotteen paino [kg]
1,6
Brutto paino [kg]
2

Muut tiedot

EAN
5703347965906

Lataukset

Täältä löydät kaikki tämän tuotteen kannalta merkitykselliset asiakirjat

Tuotetiedot