Wasteminator III

780.67.2020.2

Orgaanisen jätteen silppuaminen ja hävittäminen viemäriin - Vältä n. 1/3 jätteestä jätepussissa - Parempaan hygieniaan keittiössä - Voidaan liittää astianpesukoneeseen - Yksinkertainen asennus tiskialtaan alle

Thermexillä on ilo esitellä tuotevalikoima, joka tekee roskapussista hieman kevyemmän ja keittiösi ympäristöstä paremman. Noin 1/3 tyypillisen kotitalouden keittiöjätteestä on luonteeltaan sellaista joka menee jätemyllyn läpi. Wasteminator-sarja tarjoaa vähemmän työtä jätepussin tyhjentämisessä ja paremman hygienian keittiössä.

Wasteminator-sarjan jätemyllyt toimivat jauhamalla orgaanisen jätteen, kuten ruokajätteet, vihannekset, sellu jne. ja huuhtelemalla sen viemäriin ja ulos myllyn kautta. Jätemyllyn sisällä on pyörivä metallilevy, jossa on metallikappaleita ja se pyörii 1480/1680 kierrosta minuutissa, puristaa ylijäämät ulos ritilän läpi, minkä jälkeen kaksi raastinta repii ylijäämät hyvin pieniksi paloiksi, jotka sitten huuhdellaan pois viemärin kautta.

Thermexiltä on tietysti saatavilla lisäneuvoja ja -ohjeita. Muista, että jätemyllyn asentaminen voi vaatia luvan asiasta vastaavilta lupaviranomaisilta. Ota yhteyttä viranomaisiin ja kysy lisää. Jätemylly toimitetaan Schuko-pistokkeella ja se on erityisen suojattu.

  • Teho: 560W
  • Induktiomoottori 1480/1680rpm
  • Äänitaso 15-25dB

Paino ja mitat

Pakkauksen leveys [mm]
300
Pakkaussyvyys [mm]
220
Pakkauskorkeus [mm]
415
Tuotteen paino [kg]
6
Brutto paino [kg]
7

Muut tiedot

EAN
5703347702198
Väri
Valk
Väri (RAL)
0

Lataukset

Täältä löydät kaikki tämän tuotteen kannalta merkitykselliset asiakirjat

Tuotetiedot