THO1BF 60

905.21.1010.2
Kiertoilmauuni

Integroitava Thermex THO1BF60 erillisuuni. Kiertoilmateknologian ja erillisen pizzatoiminnon ansiosta tämä uuni on täydellinen kulinaarinen kumppanisi.

 

Erinomainen kiertoilmatekniikka: Tämä uuni on varustettu edistyneellä kiertoilmatekniikalla, joka varmistaa tasaisen ja tehokkaan lämmön jakautumisen koko uunissa. Tämä tarkoittaa, että ruoat kypsyvät täydellisesti joka kerta ja ne ovat ulkopuolelta ihanan rapeita ja sisältä mehukkaita. Ei ole väliä leivotko, grillaatko tai paistatko, saavutat aina ammattimaisia ​​tuloksia omassa keittiössäsi.

 

Erikoispizzatoiminto: Haaveiletko aidosta, herkullisesta pizzasta kotona? Uunissamme on erillinen pizzatoiminto, jonka avulla voit valmistaa rapeita ja maukkaita pizzoja. Uuni ylläpitää ihanteellista lämpötilaa ja käyttää erilaisia ​​lämmityselementtejä, joten voit nauttia aidosta italialaisesta mausta poistumatta kotoa.

 

Helppokäyttöinen ja tyylikäs muotoilu: Modernin ja tyylikkään muotoilunsa ansiosta integroitava uunimme sopii täydellisesti mihin tahansa keittiöön. Intuitiivisen toiminnan ansiosta halutun asetuksen ja lämpötilan valitseminen on helppoa, joten voit keskittyä kulinaaristen mestariteosten luomiseen.

 

Energiaystävällinen ja luotettava: Uunimme ei ole vain herkku makuhermoille, vaan myös ympäristölle. Se on suunniteltu toimimaan energiatehokkaasti, mikä tarkoittaa, että voit nauttia ruoanlaittokokemuksista murehtimatta tarpeettomasta energiankulutuksesta.

 

Päivitä keittiösi integroitavalla Thermex uunillamme. Olitpa sitten kokenut kokki tai rakastat vain kokeilla keittiössä, uunimme auttaa sinua saavuttamaan tuloksia, jotka tekevät vaikutuksen sinuun ja vieraisiisi.

  • Kiertoilma
  • Pizzatoiminto

Tekniset tiedot

Toiminta
Pehmeä kosketus + pyörivät nupit

Tiedot

Toiminta
Pehmeä kosketus + pyörivät nupit

Paino ja mitat

Maksimi leveys [mm]
595
Maksimi syvyys [mm]
575
Maksimi korkeus [mm]
595
Pakkauksen leveys [mm]
675
Pakkaussyvyys [mm]
665
Pakkauskorkeus [mm]
655
Tuotteen paino [kg]
36
Brutto paino [kg]
38,5

Ominaisuudet

Toiminta
Pehmeä kosketus + pyörivät nupit
Pyrolyysi
Ei
Grillitoiminto
Joo
Pizzatoiminto
Joo
Air fryer toiminto
Ei
Nopea esilämmitys
Ei

Tekniset tiedot

LE-luokka
EEI-luokka

Muut tiedot

EAN
5703347901997
Johdon pituus (m)
1,2

Lataukset

Täältä löydät kaikki tämän tuotteen kannalta merkitykselliset asiakirjat

Tuotetiedot

Asennusohje

Mittakuva

Tekninen tieto