Alsace 600mm musta/rst omalla moottorilla

520.19.2008.2

Thermex Alsace 60cm rst/musta omalla moottorilla on tehokas ja hiljainen liesituuletin yläkaappiasennukseen. Sisäänrakennettu Eco-moottori takaa erittäin alhaisen äänitason ja maksimaalisen mukavuuden keittiössä. Tyylikäs Glass Touch ohjauspaneeli tekee käytöstä helppoa.

Leveys
Liesituulettimen väri
Malli
Ole hyvä ja valitse variantti!

Thermex Alsace on klassinen liesituuletin asennettavaksi yläkaapin alle. Erityisen tehokas ja hiljainen Eco-moottori. Koristeelliset suodattimet vähentävät ilman aiheuttamaa ääntä ja parantavat ilmavirtausta. Alsace mallissa on energiaa säästävä LED-valaistus. Thermex «Kaikki mahdollisuudet» -ratkaisu tarkoittaa, että se voidaan asentaa kaikentyyppisiin ilmanvaihtojärjestelmiin. Sitä voi käyttää myös yhdessä Thermex Plasmex® -suodattimen kanssa. 

Liesituulettimen ohjaus voidaan automatisoida Thermex Toplink® -moduulin avulla. Lisäksi voit ohjata liesituuletinta Thermex Remote -sovelluksella, jonka voi ladata ilmaiseksi App Storesta ja Google Playsta. Sovelluksessa on mahdollista säätää valojen kirkkautta sekä värilämpötilaa, aktivoida jaksollinen poisto ja saada tieto suodattimen puhdistustarpeesta.

Voit myös käyttää Voicelink toimintoa liesituulettimen toimintojen ohjaukseen. Tällä toiminnolla voit ohjata liesituuletinta pelkällä äänelläsi Google Assistantin (Hei Google) kautta. Valittavana on siis monia vaihtoehtoja Thermex Alsace mallin ohjaukseen. Alsace pitää keittiösi täysin puhtaana käryistä ja höyrystä tehokkaan moottorin avulla, jonka imuteho on jopa 532 m3/h.

  • Tehokas ja hiljainen moottori
  • Koristeelliset suodattimet
  • Mahdollisuus vaihtoehtona keskusilmanvaihtoon
  • Sisäänrakennettu kytkin (liipaisu)

Tekniset tiedot

Minimi ilmamäärä [m3/h]
170,8
Minimi ääniteho [dB(A)]
37
Maksimi ilmamäärä [m3/h]
532,4
Suurin ääniteho [dB(A)]
59
Ohjaus
Glass Touch
Materiaali
Ruostumaton teräs ja musta lasi

Voice Link

Ohjaa Thermex liesituuletinta pelkällä äänelläsi – tämä koskee sekä liesituulettimen eri nopeuksia että valaistusta. Tämä antaa sinulle vapauden käyttää käsiäsi pelkästään ruoanlaittoon.

Lue lisää

Wi-Fi

Wi-Fi -toiminto tarkoittaa, että tuote kommunikoi langattomasti Wi-Fi:n kautta. Lähes kaikissa yksityiskodeissa on nykyään Wi-Fi, joka tarjoaa monia vaihtoehtoja sähköisten ilmanvaihtotuotteiden liittämiseksi langattomaan verkkoon.

Sovellusohjaus

Sovellusohjauksella pääset käsiksi Thermex tuotteeseesi älypuhelimesi tai tabletin kautta. Se muuttaa älylaitteesi kaukosäätimeksi, joten olet aina täysin hallinnassa. Sovelluksessa on myös enemmän toimintoja kuin tavallisessa kaukosäätimessä/ohjauspaneelissa.

Eco moottori

Eco moottorin kanssa voit olla varma, että tuotteen energiankulutus on alhainen, mikä on hyväksi sekä ympäristölle että sähkönkulutukselle. Se on uusinta tekniikka tehokkaissa moottoreissa, joissa on myös alhainen äänitaso.

Koristesuodatin

Koristesuodatin on tavallinen terässuodatin, mutta se on suunniteltu siten, että suodatin näyttää esteettisemmältä. Se on konepesun kestävä, mutta on suositeltavaa pestä se käsin.

Kelvin säätö

Kelvin säätö mahdollistaa valaistuksen värilämpötilan säätämisen kylmästä lämpimään. Näin tuotteen valaistus voidaan sovittaa yhteen keittiön muun valaistuksen kanssa.

Valojen himmennys

Himmennystoiminnolla voit säätää liesituulettimen työvalon kirkkautta. Keittiön valaistus on hyvin erilainen, joten himmentimellä voit säätää valon määrää tarpeidesi mukaan.

Glass touch

Glass touch -ohjaus on elegantti ratkaisu perinteisempiin ohjaustapoihin verrattuna. Koska hipaisukäyttökytkimet ovat lasipaneelin takana, liesituulettimen puhdistaminen on vieläkin helpompaa.

Jaksottainen poisto

Jaksottainen poisto on liesituulettimen toiminto, jonka avulla keittiön liesituuletinta voidaan käyttää kodin lisäilmanvaihtoratkaisuna. Voit mm. asettaa liesituulettimen käynnistymään tunnin välein 10 minuutin ajaksi.

Jälkikäynti

Jälkikäynti on toiminto, jonka avulla puhallin jatkaa toimintaansa jonkin aikaa sen jälkeen, kun olet normaalisti sammuttanut sen. Näin varmistat, että sisäilma puhdistuu varmasti. Toiminto auttaa varmistamaan hyvän sisäilman.

Suodattimien puhdistusmuistuttaja

Suodattimen puhdistusmuistuttaja muistuttaa keittiön liesituulettimen suodattimen puhdistamisesta. Se ei ole anturi, vaan ajastin, joka muistuttaa suodattimien puhdistustarpeesta tietyn ajan kuluttua.

Tiedot

Minimi ilmamäärä [m3/h]
170,8
Minimi ääniteho [dB(A)]
37
Maksimi ilmamäärä [m3/h]
532,4
Suurin ääniteho [dB(A)]
59
Ohjaus
Glass Touch
Materiaali
Ruostumaton teräs ja musta lasi

Paino ja mitat

Maksimi leveys [mm]
600
Maksimi syvyys [mm]
405
Maksimi korkeus [mm]
325
Lähtökauluksen halkaisija (mm)
Ø150
Pakkauksen leveys [mm]
515
Pakkaussyvyys [mm]
505
Pakkauskorkeus [mm]
650
Tuotteen paino [kg]
13
Brutto paino [kg]
14,5

Ominaisuudet

Ohjaus
Glass Touch
Tehostustoiminto
Ei
Koristevalot
Ei
Ajastintoiminto
Kyllä
Suodattimien puhdistusmuistuttaja
Kyllä
Siirrettävä lähtökaulus
Ei
Sisäänrakennettu kärkitieto
Kyllä
Himmennin
Kyllä
Jaksottainen poisto
Kyllä
Wi-Fi
Kyllä
Toplink yhteensopiva
Kyllä
Älykoti
Kyllä

Tekniset tiedot

Valaistus (Emiddle) [lux]
188
Valaistuksen tehokkuus (LE) [lux/W]
63
LE-luokka
G
EEI-arvo
49,5
EEI-luokka
A
Lamppujen kulutus [W]
1,2
Valojen kokonaiskulutus (WL) [W]
2,4
GFE arvo
84,4
GFE luokka
C
FDE arvo
23
FDE luokka
C
Pistokkeen tyyppi
Schuko
Virtalähde [V]
230
Energiforbrug standby (Ps) [W]
0,34
Moottorin maksimikulutus [W]
110

Muut tiedot

EAN
5703347516429
Rasvasuodattimen tyyppi
Koristeellinen suodatin
Suodattimien määrä
2
Aktiivihiilisuodatin saatavilla
Kyllä
Aktiivihiilisuodattimen tuotekoodi
535.19.3000.9
Aktiivihiilisuodattimien määrä
2
Nopeuksien määrä (poislukien tehostus)
4
Valojen määrä
7
Pohjaimu
Kyllä
Etuimu
Ei
Reunaimu
Ei
Asennustapa
Kaappiin integroitava
Ilmanvaihtojärjestelmä
Liesituuletin omalla moottorilla
Etuosan väri
Musta
Väri
Musta/Ruostumaton
Etuosan materiaali
Musta lasi
Materiaali
Ruostumaton teräs ja musta lasi
Johdon pituus (m)
2

Lataukset

Täältä löydät kaikki tämän tuotteen kannalta merkitykselliset asiakirjat

Tuotetiedot

Asennusohje

Käyttöohje

Tekninen tieto

Asennustarvikkeet