Harwich Lux 900mm musta omalla moottorilla

527.23.3192.2
Harwich Lux seinäasennus 90 cm mustaksi moottorilla on klassinen liesituuletin suurella imupinnalla ja säädettävällä valolla, joka varmistaa oikean tunnelman ja hyvän työvalon
Malli
Ole hyvä ja valitse variantti!

Thermex Harwich Lux on erottuva ja vankka T-muotoinen seinään kiinnitettävä malli, jossa on vaakasuora muotoilu. Mattamusta Harwich Lux sopii hyvin mihin tahansa moderniin keittiöön, joko kontrastina vaaleille väreille tai yhdistettynä tummempiin väreihin seinissä tai keittiöelementeissä.

Harwich Luxin täysin ainutlaatuista on suuri valolevy, joka peittää konepellin pohjan. Kun kytket konepellin valon päälle, pohjalevy syttyy epäsuoralla työvalolla. Voit molemmat säätää kirkkautta himmentimellä, mutta uutena asiana voit myös asettaa valon värilämpötilan kylmästä lämpimään. Tämä tarkoittaa, että on mahdollista säätää valoa juuri niin kuin haluat.

Liesituulettimessa on reunaimu, mikä tarkoittaa, että pohjalevyn ympärillä on imuaukko, joka kerää tehokkaasti kosteuden keittoalueelta. Reunaimun ansiosta ilman nopeus raossa kasvaa ja näin ollen se on uskomattoman tehokas imutekniikka.

Tarttumalla pohjalevyyn voit avata konepellin suodattimen. Pohjalevy on saranoitu takareunasta ja sitä pidetään ylhäällä magneettikiinnikkeellä. Se on avattava vain kuvun ja sen suodattimien puhdistamisen yhteydessä. Suodatin voidaan pestä astianpesukoneessa, joten puhdistus onnistuu nopeasti.

Operaatio

Liesituulettimen mukana tulee kaukosäädin, jolla voit aktivoida liesituulettimen moottorin, säätää imutehoa ja aktivoida liesituulettimen valon. Kaukosäädin on helppo säilyttää keittiön laatikossa, sillä sen kompaktin rakenteen ansiosta se on helppo säilyttää ja käyttää yhdellä kädellä.

Lisäksi liesituuletinta voi ohjata Thermex Remote -sovelluksella, jonka voi ladata ilmaiseksi App Storesta ja Google Playsta. Sovelluksessa on mahdollista säätää kirkkautta, aktivoida jaksollinen poisto, saada indikaatio suodattimen puhdistuksesta ja säätää valon värilämpötilaa lämpimästä kylmään.

Voicelink- toimintoa on myös mahdollista käyttää Harwich Luxin kanssa. Täällä voit ohjata liesituuletinta pelkällä äänelläsi Google Assistantin (Hei Google) kautta. Valittavana on siis monia vaihtoehtoja käyttää Thermex Harwich Lux -laitettasi.

moottori

Harwich Luxin sisäänrakennettu moottori on Eco-moottori, jolla on monia etuja. Sen energiankulutus on erittäin alhainen, mikä tekee hyvää sekä ilmastolle että sähkölaskulle. Lisäksi liesituulettimen äänitaso on erittäin alhainen, mikä tarkoittaa, että voit käyttää liesituuletinta ilman ongelmia ja samalla keskustella ruuasta. Parasta on, että imutehostakaan ei tehdä kompromisseja, sillä liesituuletin on testattu pystyvän poikimaan suurella nopeudella 505 m3/h ja tehostenopeudella jopa 690 m3/h .

  • Ainutlaatuinen valolevy, jonka värilämpötilaa voidaan säätää
  • Toimitetaan kaukosäätimen kanssa
  • Helppo puhdistaa

Tekniset tiedot

Minimi ilmamäärä [m3/h]
210
Minimi ääniteho [dB(A)]
43
Maksimi ilmamäärä [m3/h]
520
Suurin ääniteho [dB(A)]
62
Ilmamäärä tehostuksella [m3/h]
705
Ääniteho tehostuksella [dB(A)]
69
Ohjaus
Kaukosäädin
Materiaali
Mustaksi maalattu teräs ja musta lasi

Voice Link

Ohjaa Thermex liesituuletinta pelkällä äänelläsi – tämä koskee sekä liesituulettimen eri nopeuksia että valaistusta. Tämä antaa sinulle vapauden käyttää käsiäsi pelkästään ruoanlaittoon.

Lue lisää

Wi-Fi

Wi-Fi -toiminto tarkoittaa, että tuote kommunikoi langattomasti Wi-Fi:n kautta. Lähes kaikissa yksityiskodeissa on nykyään Wi-Fi, joka tarjoaa monia vaihtoehtoja sähköisten ilmanvaihtotuotteiden liittämiseksi langattomaan verkkoon.

Sovellusohjaus

Sovellusohjauksella pääset käsiksi Thermex tuotteeseesi älypuhelimesi tai tabletin kautta. Se muuttaa älylaitteesi kaukosäätimeksi, joten olet aina täysin hallinnassa. Sovelluksessa on myös enemmän toimintoja kuin tavallisessa kaukosäätimessä/ohjauspaneelissa.

Eco moottori

Eco moottorin kanssa voit olla varma, että tuotteen energiankulutus on alhainen, mikä on hyväksi sekä ympäristölle että sähkönkulutukselle. Se on uusinta tekniikka tehokkaissa moottoreissa, joissa on myös alhainen äänitaso.

YK:n ilmastotavoitteet

Tämä tuote tukee YK:n ilmastotavoitteita säästämällä energiaa. Se voi mm. kierrättää lämpöä uudelleen lämmöntalteenottoyksikön kautta tai siinä voi käyttää aktiivihiilisuodattimia, jotta vältetään lämmitetyn ilman puhaltaminen ulos asunnosta.

Lue lisää

Kelvin säätö

Kelvin säätö mahdollistaa valaistuksen värilämpötilan säätämisen kylmästä lämpimään. Näin tuotteen valaistus voidaan sovittaa yhteen keittiön muun valaistuksen kanssa.

Kaukosäädin

Kaukosäätimen avulla Thermex tuotteesi käyttö on helppoa ja kätevää. Sinun ei tarvitse edes nousta ylös - helppoa ja yksinkertaista.

Valojen himmennys

Himmennystoiminnolla voit säätää liesituulettimen työvalon kirkkautta. Keittiön valaistus on hyvin erilainen, joten himmentimellä voit säätää valon määrää tarpeidesi mukaan.

Reunaimu

Reunaimulla varustetuissa liesituulettimissa on ainutlaatuinen muotoilu, koska suodattimet on piilotettu laitteen sisälle. Reunaimu keskittää imun tuulettimen reunoille, ilman nopeus on mahdollisimman kova imuaukolla ja se auttaa sieppaamaan höyryt tehokkaasti.

Jaksottainen poisto

Jaksottainen poisto on liesituulettimen toiminto, jonka avulla keittiön liesituuletinta voidaan käyttää kodin lisäilmanvaihtoratkaisuna. Voit mm. asettaa liesituulettimen käynnistymään tunnin välein 10 minuutin ajaksi.

Jälkikäynti

Jälkikäynti on toiminto, jonka avulla puhallin jatkaa toimintaansa jonkin aikaa sen jälkeen, kun olet normaalisti sammuttanut sen. Näin varmistat, että sisäilma puhdistuu varmasti. Toiminto auttaa varmistamaan hyvän sisäilman.

Suodattimien puhdistusmuistuttaja

Suodattimen puhdistusmuistuttaja muistuttaa keittiön liesituulettimen suodattimen puhdistamisesta. Se ei ole anturi, vaan ajastin, joka muistuttaa suodattimien puhdistustarpeesta tietyn ajan kuluttua.

Tiedot

Minimi ilmamäärä [m3/h]
210
Minimi ääniteho [dB(A)]
43
Maksimi ilmamäärä [m3/h]
520
Suurin ääniteho [dB(A)]
62
Ilmamäärä tehostuksella [m3/h]
705
Ääniteho tehostuksella [dB(A)]
69
Ohjaus
Kaukosäädin
Materiaali
Mustaksi maalattu teräs ja musta lasi

Paino ja mitat

Maksimi leveys [mm]
900
Maksimi syvyys [mm]
500
Maksimi korkeus [mm]
1030
Suojaputken leveys (mm)
325
Suojaputken maksimi korkeus (mm)
950
Suojaputken minimi korkeus (mm)
490
Pienin leikkauskoko [mm]
650
Jatkosuojaputken pituus (mm)
1950
Lähtökauluksen halkaisija (mm)
Ø150
Pakkauksen leveys [mm]
1000
Pakkaussyvyys [mm]
550
Pakkauskorkeus [mm]
580
Tuotteen paino [kg]
25
Brutto paino [kg]
27,5

Ominaisuudet

Ohjaus
Kaukosäädin
Tehostustoiminto
Kyllä
Koristevalot
Ei
Ajastintoiminto
Kyllä
Suodattimien puhdistusmuistuttaja
Kyllä
Siirrettävä lähtökaulus
Ei
Sisäänrakennettu kärkitieto
Kyllä
Himmennin
Kyllä
Jaksottainen poisto
Kyllä
Wi-Fi
Kyllä
Toplink yhteensopiva
Kyllä
Älykoti
Kyllä

Tekniset tiedot

Valaistuksen tehokkuus (LE) [lux/W]
35
LE-luokka
G
EEI-luokka
A++
Lamppujen kulutus [W]
10
Valojen kokonaiskulutus (WL) [W]
10
GFE arvo
58
GFE luokka
E
FDE arvo
40,3
FDE luokka
A
Virtalähde [V]
230
Energiforbrug standby (Ps) [W]
0,45
Moottorin maksimikulutus [W]
160

Muut tiedot

EAN
5703347532139
Rasvasuodattimen tyyppi
Alumiininen suodatin
Suodattimien määrä
3
Aktiivihiilisuodatin saatavilla
Kyllä
Aktiivihiilisuodattimen tuotekoodi
535.23.0545.9
Aktiivihiilisuodattimien määrä
2
Nopeuksien määrä (poislukien tehostus)
4
Valojen määrä
8
Pohjaimu
Ei
Etuimu
Ei
Reunaimu
Kyllä
Jatkosuojaputki saatavilla
Kyllä
Suojaputken säätömahdollisuus
Kyllä
Asennustapa
Seinälle asennettava
Ilmanvaihtojärjestelmä
Liesituuletin omalla moottorilla
Etuosan väri
Musta
Väri
Musta
Etuosan materiaali
Mustaksi maalattu teräs
Materiaali
Mustaksi maalattu teräs ja musta lasi

Lataukset

Täältä löydät kaikki tämän tuotteen kannalta merkitykselliset asiakirjat

Tuotetiedot

Käyttöohje

Tekninen tieto

Asennustarvikkeet