Thermex tehostusventtiili -moduuli Ø160mm

536.99.1403.9

Soveltuu käytettäväksi kaikissa Thermex liesikuvuissa "ulkoiselle moottorille". Tehostusventtiili moduulin avulla voit asentaa liesikuvun keskitettyyn- tai hajautettuun ilmanvaihtojärjestelmään.

Liitännän halkaisija
Ole hyvä ja valitse variantti!

Tämän moduulin avulla saat liesikuvun käytettäväksi huoneistoon, jossa on keskitetty- tai hajautettu ilmanvaihtojärjestelmä. Nykyään monissa kerrostaloissa on keskitetty ilmanvaihtojärjestelmä, joka hoitaa kaikkien asuntojen ilmanvaihdon. Samoin joissakin rakennuksissa käytetään hajautettua ilmanvaihtoa, jossa jokaiseen asuntoon sijoitetaan oma ilmanvaihtolaite (LTO). Molemmissa tapauksissa asunnon liesituulettimessa ei ole omaa moottoria. THERMEX Tehostusventtiili -moduuli (CVL-link) on järjestelmä, joka mahdollistaa kaikkien THERMEX liesikupujen, jotka tukevat Thermex "Kaikki mahdollisuudet" -järjestelmää voidaan liittää keskitettyyn- tai hajautettuun ilmanvaihtojärjestelmään.

Tehostusventtiili -moduuli (CVL-Link) koostuu sähkötoimisesta tehostusventtiilistä, joka on liitetään THERMEX liesikupuun. Tehostusventtiili voidaan esiasettaa avautumaan ja sulkeutumaan kokonaan tai osittain sekä perusilmanvaihtoon tai tehostukseen. Asetus on tehtävä ilmanvaihtojärjestelmän toimintaa koskevien ohjeiden mukaan. Kun liesikuvusta valitaan jokin asetus väliltä 1-4, tehostusventtiili aukeaa 15-30-45 tai 60 minuutiksi, jonka jälkeen se sulkeutuu takaisin valittuun asentoon. Tehostusventtiilin aukiasennosta saa potentiaalivapaan kärkitiedon esim. taloautomaatiojärjestelmään tai LTO-laitteelle.

Tekniset tiedot

Ohjaus
N/A
Materiaali
Ruostumaton teräs

Tiedot

Ohjaus
N/A
Materiaali
Ruostumaton teräs

Paino ja mitat

Maksimi leveys [mm]
210
Maksimi syvyys [mm]
250
Maksimi korkeus [mm]
330
Pakkauksen leveys [mm]
210
Pakkaussyvyys [mm]
250
Pakkauskorkeus [mm]
330
Tuotteen paino [kg]
1,5
Brutto paino [kg]
2

Ominaisuudet

Ohjaus
N/A

Muut tiedot

EAN
5703347527470
Väri
Valk
Materiaali
Ruostumaton teräs

Lataukset

Täältä löydät kaikki tämän tuotteen kannalta merkitykselliset asiakirjat

Tuotetiedot

Asennusohje

Pikaohje