Thermex ilmanvaihdon ohjaus/tehostus -moduuli

536.99.1040.9

Tämän moduulin avulla saat liesikuvun käytettäväksi asuntoon, jossa liesikuvusta ohjattava ulkoinen moottori (huippuimuri tms.) poistaa ilmaa liesikuvun (keittiö) lisäksi myös asunnon muista tiloista, kuten kylphuoneesta, vessasta jne. Soveltuu myös käytettäväksi kohteissa, joissa liesikuvusta ohjataan ilmanvaihtokonetta (AC-puhaltimilla, yhteensopivuus varmistettava). Thermex Ilmanvaihdon ohjaus/tehostus -moduuli (CVV-Link) on yhteensopiva kaikkien Thermex liesikupujen kanssa, jotka ovat "ulkoiselle moottorille".

Thermex Ilmanvaihdon ohjaus/tehostus -moduuli (CVV-Link) koostuu sähkötoimisesta tehostusventtiilistä, joka liitetään THERMEX liesikupuun. Tehostusventtiilin avulla voidaan säätää liesikuvun kautta poistuvaa ilmamäärää ja tehostaa poistoa liesikuvulta ruoanlaiton ajaksi. Liesikuvusta ohjattava ulkoinen moottori (huippuimuri tms.) on kokoajan päällä perusilmanvaihdolla, eikä sitä saa kokonaan pois päältä liesikuvusta. Moduuliin sisältyy myös langaton katkaisija, jonka avulla ilmanvaihtoa voi tehostaa langattomasti esimerkiksi kylpyhuoneesta. Järjestelmän mukana toimitetaan myös erillinen CVV-Link kytkentärasia, jonka kautta kaikki sähkökytkennät tehdään.

Jos sinulla on ilmanvaihtojärjestelmä, jossa liesikuvusta ohjattava ulkoinen moottori (huippuimuri/lto-laite tms.) hoitaa koko asunnon ilmanvaihtoa, voit nyt valita minkä tahansa Thermex liesikuvun "ulkoiselle moottorille" ja siihen lisävarusteena Thermex Ilmanvaihdon ohjaus/tehostus -moduulin (CVV-Link). Saat siis ulkonäöllisesti ja asennustavaltaan juuri sen liesikuvun jonka haluat. Helppoa ja tyylikästä.

Paino ja mitat

Maksimi leveys [mm]
330
Maksimi syvyys [mm]
210
Maksimi korkeus [mm]
245
Pakkauksen leveys [mm]
330
Pakkaussyvyys [mm]
210
Pakkauskorkeus [mm]
245
Tuotteen paino [kg]
1,5
Brutto paino [kg]
2

Muut tiedot

EAN
5703347963254

Lataukset

Täältä löydät kaikki tämän tuotteen kannalta merkitykselliset asiakirjat

Tuotetiedot

Asennusohje

Käyttöohje