SAFEMEX

 

EHKÄISE LIEDEN VAARATILANTEET JA LIESIPALOT

Helppo ja nopea asennus

Paristokäyttöinen anturiyksikkö 5-6 vuoden paristojen käyttöiällä. Kaksisuuntainen langaton yhteys anturin ja virranhallintayksikön välillä.


SAFEMEX LIESIVAHDISSA virranhallintayksikkö on kytketty keittotason sähkönsyöttöön. Paristokäyttöinen anturi on helppo ja nopea asentaa teipillä seinälle tai liesituulettimen alapuolelle.


SAFEMEX LIESIVAHTI havaitsee automaattisesti keittotason, kattiloiden, pannujen ylikuumenemisen ja katkaisee virran keittotasosta, jos lämpötilaa ei lasketa tai hälytystä ei kuitata. Se on käyttövalmis heti asennuksen jälkeen luotettavan ja testatun langattoman yhteyden ansiosta.

Helppokäyttöinen​

Täysin automaattinen ruoanlaittoturvallisuus, joka ei vaadi käyttäjältä mitään toimenpiteitä. Hälytys voidaan poistaa käytöstä painamalla painiketta. Yhteensopiva useimpien kotitalouksien induktio-, keraamisten ja lattialiesien kanssa sekä 1- että 3-vaihe kytkentään. Säädettävä hälytysraja eri asennuskorkeuksille.

SAFEMEX LIESIVAHTI valvoo toimintaansa automaattisesti virheettömän toiminnan varalta. Lieden automaattinen lukitus aktivoituu, jos anturiyksikkö poistetaan paikaltaan tai paristojen virta on loppunut.

Automaattinen sammutus

Valinnainen ajastintoiminto. Kun SAFEMEX LIESIVAHTI havaitsee, että keittotaso on päällä, se voi käynnistää sisäänrakennetun ajastimen (lähtölaskenta). Kun aika on kulunut umpeen, keittotaso sammuu automaattisesti. Käynnistä ajastintoiminto uudelleen painamalla käyttöpainiketta kerran.

Markkinoiden älykkäin suojaus liesipaloja vastaan​

 

- ratkaisu, joka estää tulipalon sammuttamalla lieden automaattisesti ylikuumenemisen sattuessa