Sirocco II

Sirocco II on kompakti induktiotaso, jossa on integroitu liesituuletin. Liesitaso on tyylikäs ja pelkistetty, tarjoten kaksoissiltaominaisuuden ja neliömäiset keittoalueet. Innovatiivinen suodatusjärjestelmä varmistaa tehokkaan suodatuksen ja tekee liesituulettimen puhdistamisesta helppoa. Testattu höyrynkaappaus yli 75%.

Leveys
Ole hyvä ja valitse variantti!

Thermex Sirocco II on tyylikäs induktiotaso, jossa on integroitu liesituuletin. Liesitaso on suunniteltu äärimmäisen yksinkertaiseksi, joten se sopii mihin tahansa keittiöön. Integroidun liesituulettimen edut ovat moninaiset, mutta kaikkein ilmeisin on, että sinun ei tarvitse asentaa perinteistä liesituuletinta liesitason päälle. Tämä on erityisen relevanttia, jos valitset keittiöratkaisun, jossa on saareke.

Vaikka liesitasossa on integroitu liesituuletin, se ei vie paljon tilaa keittiökaapista. Laitteen korkeus on vain 23cm, mikä tarkoittaa, että tilaa on runsaasti laatikoille tai vastaaville säilytysratkaisuille Sirocco II:n alla. Laitteen käyttöpaneeli on intuitiivinen ja helppokäyttöinen. Voit ohjata sekä liesitasoa että liesituuletinta samalla liukuvalla lasikosketusnäytöllä. Sirocco III:n säätimet syttyvät valkoisiksi kun ne aktivoidaan.

 

Induktiotaso

Sirocco II:ssä on paljon käytännöllisiä ominaisuuksia, jotka helpottavat ruoanlaittoa. Induktiotasossa, jossa on 4 suurta neliönmuotoista keittoaluetta, on kaksoissiltaominaisuus, joka mahdollistaa koko lieden hyödyntämisen suurien pannujen ja kattiloiden käytössä. Tämä tarkoittaa, että jos yksi keittoalue, joka on kooltaan 210x190mm, on liian pieni, voit helposti yhdistää 2 aluetta yhdeksi suureksi alueeksi, saaden aikaan massiivisen 210x390mm kokoisen alueen. Voit tehdä tämän tarvittaessa molemmilla puolilla.

Lämmitystoiminto asettaa keittoalueen korkeimmalle tasolle nopeasti saavuttaakseen halutun lämpötilan. Sen jälkeen keittoalue palautuu aiempaan asetukseensa.

Ylläpitotoiminto liesitasossa on toinen käytännöllinen ominaisuus. Sitä käytettäessä liesitaso varmistaa, että keittoalue säilyttää lämpötilan pitääkseen ruoan valmiina tarjoiluun ja estääkseen sen pohjaan palamisen. Tämä mahdollistaa keskittymisen muun aterian valmistamiseen.

Palautustoiminto tulee tarpeeseen, jos sammutat lieden vahingossa tai vettä kaatuu päälle/pois -painikkeeseen ja lieden käyttö keskeytyy. Palautustoiminnon avulla voit palauttaa nopeasti kaikki asetukset, kuten siltaustoiminnon, ajastinasetukset 4 keittoalueelle ja muut. Liesitasossa oleva minuuttikello toimii itsenäisesti keittoalueista eikä sammuta keittoaluetta, vaan antaa äänimerkin. Sitä voidaan käyttää eri tarkoituksiin keittiössä, kuten ajastimena.

Toisaalta liesitasossa on myös kätevä lukitustoiminto, joka voidaan ottaa käyttöön, jos haluat pyyhkiä tasossa olevia säätimiä ruoanlaiton aikana muuttamatta vahingossa asetuksia tai sammuttamatta liettä.

 

Integroitu liesituuletin

Liesituuletin, joka on täysin integroitu Sirocco II:n keskelle, on varustettu tehokkaalla ja kompaktilla tasavirtamoottorilla. Se pystyy tuottamaan jopa 600 m3/t boost-tilassa, poistaen tehokkaasti ruoanlaitossa syntyvät hajut ennen kuin ne leviävät keittiöön. Se on niin tehokas, että se täyttää vähintään 75% höyrunkeräysvaatimuksen. Moottori on hiiliharjaton moottori, joka tarjoaa tehokkaan poiston lisäksi erittäin alhaisen äänitason, jopa 44 dB(A). Lisäksi energiankulutus on minimaalinen, ja liesituulettimelle on myönnetty energialuokka A++. Tämä on hyvä sekä ympäristölle että sähkölaskusi kannalta.

Liesituulettimen innovatiivinen suodatusjärjestelmä suodattaa tehokkaasti ilman rasvahiukkasista, saavuttaen yli 93 % rasvasuodatustehokkuuden, mikä antaa sille rasvasuodatusluokan B. Suodatin on suunniteltu innovatiivisesti maksimoimaan suodatuspinnan, varmistaen tehokkaan ilmavirran ja pitkän suodattimen käyttöiän. Lisäksi suodatinta voidaan pestä astianpesukoneessa, mikä tekee puhdistuksesta helppoa.

Jos satut kaatamaan vettä liesituulettimeen, se ei ole ongelma. Siinä on integroitu vesisäiliö, joka voidaan helposti tyhjentää tarvittaessa. Vesisäiliön tilavuus on 0,3 litraa.

Tasoon integroitavat liesituulettimet, kuten Sirocco II, sopivat ilman kierrättämiseen takaisin huonetilaan. Jos ostat aktiivihiilisuodatuspaketin, sen asentaminen on helppoa kenelle tahansa. Paketti koostuu 3 suodattimesta, jotka asennetaan rasvasuodattimen yhteyteen. Thermex tarjoaa laajan valikoiman erilaisia suodatusratkaisuita, jotka sopivat kaikkiin asennustapoihin. Hiilisuodattimen teho/hajujen poisto jopa 60 %.

Voit tietysti myös valita ilman poistamisen talosta perinteisen liesituulettimen tavoin.

  • Tehokas tasavirtamoottori jopa 600 m3/h
  • Suurin ilmanopeus imuaukossa on jopa 9,9 m/s
  • Tyylikäs induktiotaso, jossa on kaksoissiltaominaisuus ja neliömäiset keittoalueet
  • Innovatiivinen suodatusjärjestelmä, joka suodattaa tehokkaasti ruoanlaitossa syntyvät hajut
  • Alhainen energiankulutus ja energialuokka A++

Tekniset tiedot

Energiankulutus [W]
7620
Ohjaus
Glass Touch
Materiaali
Musta lasi

Tiedot

Energiankulutus [W]
7620
Ohjaus
Glass Touch
Materiaali
Musta lasi

Paino ja mitat

Maksimi leveys [mm]
830
Maksimi syvyys [mm]
520
Maksimi korkeus [mm]
230
Pakkauksen leveys [mm]
1100
Pakkaussyvyys [mm]
900
Pakkauskorkeus [mm]
350
Tuotteen paino [kg]
15
Brutto paino [kg]
24

Ominaisuudet

Ohjaus
Glass Touch
Tehostustoiminto
Kyllä
Ajastintoiminto
Kyllä
Suodattimien puhdistusmuistuttaja
Kyllä
Jaksottainen poisto
Ei
Wi-Fi
Ei
Siltaustoiminto
Kyllä
Automaattinen siltaustoiminto
Ei
Lapsilukko
Ei
Keittoastiasensori
Ei
Lämpimänäpitotoiminto
Ei
Automaattinen keitto
Ei
Muistitoiminto
Ei
Turvakytkin pois päältä
Ei
Stop & Go toiminto
Ei
Toplink yhteensopiva
Ei
Älykoti
Ei

Tekniset tiedot

Energiankulutus [W]
7620
Pistokkeen tyyppi
No plug
Virtalähde [V]
230

Muut tiedot

EAN
5703347533235
Rasvasuodattimen tyyppi
Alumiininen suodatin
Valojen määrä
0
Asennustapa
Työtasoon integroitava
Väri
Musta
Materiaali
Musta lasi

Lataukset

Täältä löydät kaikki tämän tuotteen kannalta merkitykselliset asiakirjat

Tuotetiedot

Asennusohje

Käyttöohje

Mittakuva

Pikaohje

Tekninen tieto

Asennustarvikkeet