Lyon 900mm rst/musta ulkoiselle moottorille

528.23.1298.0

Lyon 90cm on klassinen liesikupu, jossa on suuri imupinta. Lyon on muokattavissa kaikkiin eri ilmanvaihtojärjestelmiin soveltuvaksi. Siinä on myös vakiona yksinkertainen ja helppokäyttöinen Glass Touch ohjaus sekä monia muita ohjausvaihtoehtoja.

Malli
Ole hyvä ja valitse variantti!

Lyon on klassinen suorakaiteen muotoinen liesikupu, jossa on selkeät ja tiukat linjat sekä pyöristetyt kulmat. Suuri suodatinpinta parantaa tehokkuutta ja tasaista imua. Suodattimen pinnan läheisyys keittotasoon varmistaa optimaalisen imutehon. Liesikuvun syvyys on vain 520mm, mikä antaa enemmän tilaa liesikuvun ympärille ja paremman yleisilmeen keittiöön. Thermex «Kaikki mahdollisuudet» -ratkaisu tarkoittaa, että se voidaan asentaa kaikentyyppisiin ilmanvaihtojärjestelmiin.

Liesikupua ohjataan uudella älykkäällä kaukosäätimellämme tai automaattisesti keittotason käytön mukaan yhdessä Thermex Toplink® kanssa. Lisäksi voit ohjata liesikupua Thermex Remote -sovelluksella, jonka voi ladata ilmaiseksi App Storesta ja Google Playsta. Sovelluksessa on mahdollista säätää valojen värilämpötilaa ja kirkkautta, aktivoida jaksottaisen poiston ja saada tietoa suodattimen vaihto/puhdistustarpeesta.

Voit myös käyttää Voicelink toimintoa liesikuvun toimintojen ohjaukseen. Tällä toiminnolla voit ohjata liesikupua pelkällä äänelläsi Google Assistantin (Hei Google) kautta. Valittavana on siis monia vaihtoehtoja Thermex Lyonin ohjaukseen.

Liesikuvulla voi ohjata kaikkia markkinoilla olevia huippuimureita ja kanavapuhaltimia, niin AC-moottoreita kuin EC-moottoreita.

  • Tyylikäs muotoilu
  • Suuri imupinta
  • Voidaan ohjata Thermex sovelluksen ja Google Home -sovelluksen kautta
  • Top Link yhteensopiva

Tekniset tiedot

Energiankulutus [W]
6
Ohjaus
Kaukosäädin
Materiaali
Ruostumaton teräs ja musta lasi

Voice Link

Ohjaa Thermex liesituuletinta pelkällä äänelläsi – tämä koskee sekä liesituulettimen eri nopeuksia että valaistusta. Tämä antaa sinulle vapauden käyttää käsiäsi pelkästään ruoanlaittoon.

Lue lisää

Wi-Fi

Wi-Fi -toiminto tarkoittaa, että tuote kommunikoi langattomasti Wi-Fi:n kautta. Lähes kaikissa yksityiskodeissa on nykyään Wi-Fi, joka tarjoaa monia vaihtoehtoja sähköisten ilmanvaihtotuotteiden liittämiseksi langattomaan verkkoon.

Sovellusohjaus

Sovellusohjauksella pääset käsiksi Thermex tuotteeseesi älypuhelimesi tai tabletin kautta. Se muuttaa älylaitteesi kaukosäätimeksi, joten olet aina täysin hallinnassa. Sovelluksessa on myös enemmän toimintoja kuin tavallisessa kaukosäätimessä/ohjauspaneelissa.

Metallisuodatin

Metallisuodatin on perinteinen suodatin, jonka kaikki tietävät. Suodatin varmistaa, että rasvapartikkelit ei päädy liesituulettimen sisään tai kanavajärjestelmään. Metallisuodatin voidaan pestä astianpesukoneessa.

Kelvin säätö

Kelvin säätö mahdollistaa valaistuksen värilämpötilan säätämisen kylmästä lämpimään. Näin tuotteen valaistus voidaan sovittaa yhteen keittiön muun valaistuksen kanssa.

Kaukosäädin

Kaukosäätimen avulla Thermex tuotteesi käyttö on helppoa ja kätevää. Sinun ei tarvitse edes nousta ylös - helppoa ja yksinkertaista.

Valojen himmennys

Himmennystoiminnolla voit säätää liesituulettimen työvalon kirkkautta. Keittiön valaistus on hyvin erilainen, joten himmentimellä voit säätää valon määrää tarpeidesi mukaan.

Jaksottainen poisto

Jaksottainen poisto on liesituulettimen toiminto, jonka avulla keittiön liesituuletinta voidaan käyttää kodin lisäilmanvaihtoratkaisuna. Voit mm. asettaa liesituulettimen käynnistymään tunnin välein 10 minuutin ajaksi.

Jälkikäynti

Jälkikäynti on toiminto, jonka avulla puhallin jatkaa toimintaansa jonkin aikaa sen jälkeen, kun olet normaalisti sammuttanut sen. Näin varmistat, että sisäilma puhdistuu varmasti. Toiminto auttaa varmistamaan hyvän sisäilman.

Suodattimien puhdistusmuistuttaja

Suodattimen puhdistusmuistuttaja muistuttaa keittiön liesituulettimen suodattimen puhdistamisesta. Se ei ole anturi, vaan ajastin, joka muistuttaa suodattimien puhdistustarpeesta tietyn ajan kuluttua.

Tiedot

Energiankulutus [W]
6
Ohjaus
Kaukosäädin
Materiaali
Ruostumaton teräs ja musta lasi

Paino ja mitat

Maksimi leveys [mm]
898
Maksimi syvyys [mm]
520
Maksimi korkeus [mm]
980
Suojaputken leveys (mm)
322
Suojaputken maksimi korkeus (mm)
980
Suojaputken minimi korkeus (mm)
790
Jatkosuojaputken pituus (mm)
1950
Lähtökauluksen halkaisija (mm)
Ø150
Pakkauksen leveys [mm]
400
Pakkaussyvyys [mm]
765
Pakkauskorkeus [mm]
1000
Tuotteen paino [kg]
15
Brutto paino [kg]
16

Ominaisuudet

Ohjaus
Kaukosäädin
Tehostustoiminto
Kyllä
Koristevalot
Ei
Ajastintoiminto
Kyllä
Suodattimien puhdistusmuistuttaja
Kyllä
Siirrettävä lähtökaulus
Ei
Sisäänrakennettu kärkitieto
Kyllä
Himmennin
Kyllä
Jaksottainen poisto
Kyllä
Wi-Fi
Kyllä
Toplink yhteensopiva
Kyllä
Älykoti
Kyllä

Tekniset tiedot

Valaistus (Emiddle) [lux]
705
Valaistuksen tehokkuus (LE) [lux/W]
117,5
Lamppujen kulutus [W]
1,5
Valojen kokonaiskulutus (WL) [W]
6
Energiankulutus [W]
6
Pistokkeen tyyppi
Schuko
Virtalähde [V]
230
Energiforbrug standby (Ps) [W]
0,45

Muut tiedot

EAN
5703347530432
Rasvasuodattimen tyyppi
Alumiininen suodatin
Suodattimien määrä
3
Aktiivihiilisuodattimien määrä
3
Nopeuksien määrä (poislukien tehostus)
3
Valojen määrä
11
Pohjaimu
Kyllä
Etuimu
Ei
Reunaimu
Ei
Jatkosuojaputki saatavilla
Kyllä
Suojaputken säätömahdollisuus
Kyllä
Asennustapa
Saarekkeeseen ripustettava
Ilmanvaihtojärjestelmä
Liesikupu huippuimurin ohjauksella
Etuosan väri
Musta
Väri
Ruostumaton
Etuosan materiaali
Musta lasi
Materiaali
Ruostumaton teräs ja musta lasi
Johdon pituus (m)
2,2

Lataukset

Täältä löydät kaikki tämän tuotteen kannalta merkitykselliset asiakirjat

Tuotetiedot

Asennusohje

Käyttöohje

Mittakuva

Asennustarvikkeet

Ulkoiset moottorit