Thermex tehostusventtiili -moduuli Ø125mm

536.99.1401.9

Soveltuu käytettäväksi kaikissa Thermex liesikuvuissa "ulkoiselle moottorille". Tehostusventtiili moduulin avulla voit asentaa liesikuvun keskitettyyn- tai hajautettuun ilmanvaihtojärjestelmään.

Liitännän halkaisija
Ole hyvä ja valitse variantti!

Tämän moduulin avulla saat liesikuvun käytettäväksi huoneistoon, jossa on keskitetty- tai hajautettu ilmanvaihtojärjestelmä. Nykyään monissa kerrostaloissa on keskitetty ilmanvaihtojärjestelmä, joka hoitaa kaikkien asuntojen ilmanvaihdon. Samoin joissakin rakennuksissa käytetään hajautettua ilmanvaihtoa, jossa jokaiseen asuntoon sijoitetaan oma ilmanvaihtolaite (LTO). Molemmissa tapauksissa asunnon liesituulettimessa ei ole omaa moottoria. THERMEX Tehostusventtiili -moduuli (CVL-link) on järjestelmä, joka mahdollistaa kaikkien THERMEX liesikupujen, jotka tukevat Thermex "Kaikki mahdollisuudet" -järjestelmää voidaan liittää keskitettyyn- tai hajautettuun ilmanvaihtojärjestelmään.

Tehostusventtiili -moduuli (CVL-Link) koostuu sähkötoimisesta tehostusventtiilistä, joka on liitetään THERMEX liesikupuun. Tehostusventtiili voidaan esiasettaa avautumaan ja sulkeutumaan kokonaan tai osittain sekä perusilmanvaihtoon tai tehostukseen. Asetus on tehtävä ilmanvaihtojärjestelmän toimintaa koskevien ohjeiden mukaan. Kun liesikuvusta valitaan jokin asetus väliltä 1-4, tehostusventtiili aukeaa 15-30-45 tai 60 minuutiksi, jonka jälkeen se sulkeutuu takaisin valittuun asentoon. Tehostusventtiilin aukiasennosta saa potentiaalivapaan kärkitiedon esim. taloautomaatiojärjestelmään tai LTO-laitteelle.

Tekniset tiedot

Ohjaus
N/A
Materiaali
Ruostumaton teräs

Tiedot

Ohjaus
N/A
Materiaali
Ruostumaton teräs

Paino ja mitat

Maksimi leveys [mm]
310
Maksimi syvyys [mm]
230
Maksimi korkeus [mm]
250
Pakkauksen leveys [mm]
310
Pakkaussyvyys [mm]
230
Pakkauskorkeus [mm]
250
Tuotteen paino [kg]
1,5
Brutto paino [kg]
2

Ominaisuudet

Ohjaus
N/A

Muut tiedot

EAN
5703347523298
Väri
Valk
Väri (RAL)
0
Materiaali
Ruostumaton teräs

Lataukset

Täältä löydät kaikki tämän tuotteen kannalta merkitykselliset asiakirjat

Tuotetiedot

Asennusohje

Mittakuva

Pikaohje