Caen Ø570mm valkoinen omalla moottorilla

528.05.1000.2

Thermex Caen on esteettinen helmi. Caen asennetaan ns. lamppumalliksi, sillä sisäänrakennettu Plasmex-suodatin puhdistaa ilman tehokkaasti ennen kuin se puhalletaan takaisin keittiöön.

Thermex Caen on täysin ainutlaatuinen liesituuletin. Muita vastaavia ei ole. Tämä johtuu Caen-mallin lasin valmistamiseen vaadittavasta fantastisesta ammattitaidosta. Lasi on puhallettu käsin Venetsian Muranossa. Pieni saari on maailmankuulu ainutlaatuisesta käsityöstään ja lasitaiteestaan. Ja täytyy sanoa, että Thermex Caen on taideteos silmille. Malli erottuu jokaisessa keittiössä designhelmenä. Joten sen sijaan, että liesituuletin olisi vain käytännöllinen laite keittiössäsi, se voi olla myös hyvin koristeellinen.

Liesituulettimessa on sisäänrakennettu Plasmex-suodatin, joka puhdistaa ilman erittäin tehokkaasti, 96,5 % ilmasta puhdistetaan, kun se johdetaan suodattimen läpi. Thermex Caen -mallissa ilma puhdistetaan hajuista ja bakteereista. Plasmex-suodattimia käytetään myös ilmanpuhdistimissa, joten tätä liesituuletinta voidaan käyttää myös tehokkaana ilmanpuhdistimena. Ja 10 vuoden käyttöiän ansiosta sinun ei tarvitse huolehtia liesituulettimen hiilisuodattimen vaihdosta, kuten muissa lamppumalleissa. Thermex Caenin asennus on erittäin yksinkertaista, koska liesituuletin toimii vain huonetilaan kierrättävänä sen asennuspaikalle ei ole rajoituksia. Liesituuletin ripustetaan kattoon kuin lamppu, kattoon asennetaan kiinnike ja itse liesituuletin roikkuu vaijereista. Liesituulettimen metallisuodatin on helppo irrottaa ja pestä astianpesukoneessa. Liesituulettimen valo on energiaystävällinen LED-valo, joka löytyy liesituulettimen pohjalevystä. Koko levy valaisee keittotason ja antaa miellyttävän valon työpisteelle.

Toiminta
Thermex Caenin mukana tulee kaukosäädin, josta liesituulettimen toimintoja ohjataan. Kaukosäätimen mukana toimitetaan pöytäjalusta, joka on valmistettu laadukkaasta teräksestä. Voit myös poistaa kaukosäätimen telineestä ja säilyttää sen keittiön laatikossa. Liesituulettimen kaukosäätimellä voit sytyttää ja sammuttaa valon, valita imutehon tai aktivoida jälkikäynti toiminnon. Kun ruoanlaitto on päättynyt ja jälkikäynti aktivoidaan, liesituuletin käy 15 minuuttia ennen kuin se sammuu automaattisesti. Se auttaa varmistamaan hyvän sisäilman keittiössäsi.

Moottori
Thermex Caen -mallin moottori on tehokas ja hiljainen. Sen imuteho on jopa 450 m3/h ja ilma palautetaan takaisin huonetilaan liesituulettimen sisäänrakennetun Plasmex-suodattimen kautta.

  • Johto ripustetaan kattoon, helppo asentaa
  • Toimitetaan kaukosäätimen kanssa
  • Sisäänrakennettu Plasmex®-suodatin

Tekniset tiedot

Minimi ilmamäärä [m3/h]
126
Minimi ääniteho [dB(A)]
44
Maksimi ilmamäärä [m3/h]
359
Suurin ääniteho [dB(A)]
67
Ilmamäärä tehostuksella [m3/h]
421
Ääniteho tehostuksella [dB(A)]
70
Energiankulutus [W]
295
Ohjaus
Kaukosäädin
Materiaali
Ruostumaton teräs ja valk lasi

Plasmex suodatin

Tuulettimessa on sisäänrakennettu Plasmex suodatin, uusin tekniikka ilmanpuhdistuksessa. Ilma puhdistetaan tehokkaasti hajuista ja bakteereista sekä samalla lämmityskustannukset pidetään alhaisina, koska ilma palautetaan takaisin huoneeseen puhdistuksen jälkeen.

Lue lisää

Metallisuodatin

Metallisuodatin on perinteinen suodatin, jonka kaikki tietävät. Suodatin varmistaa, että rasvapartikkelit ei päädy liesituulettimen sisään tai kanavajärjestelmään. Metallisuodatin voidaan pestä astianpesukoneessa.

Kaukosäädin

Kaukosäätimen avulla Thermex tuotteesi käyttö on helppoa ja kätevää. Sinun ei tarvitse edes nousta ylös - helppoa ja yksinkertaista.

Valojen himmennys

Himmennystoiminnolla voit säätää liesituulettimen työvalon kirkkautta. Keittiön valaistus on hyvin erilainen, joten himmentimellä voit säätää valon määrää tarpeidesi mukaan.

Reunaimu

Reunaimulla varustetuissa liesituulettimissa on ainutlaatuinen muotoilu, koska suodattimet on piilotettu laitteen sisälle. Reunaimu keskittää imun tuulettimen reunoille, ilman nopeus on mahdollisimman kova imuaukolla ja se auttaa sieppaamaan höyryt tehokkaasti.

Jälkikäynti

Jälkikäynti on toiminto, jonka avulla puhallin jatkaa toimintaansa jonkin aikaa sen jälkeen, kun olet normaalisti sammuttanut sen. Näin varmistat, että sisäilma puhdistuu varmasti. Toiminto auttaa varmistamaan hyvän sisäilman.

Tiedot

Minimi ilmamäärä [m3/h]
126
Minimi ääniteho [dB(A)]
44
Maksimi ilmamäärä [m3/h]
359
Suurin ääniteho [dB(A)]
67
Ilmamäärä tehostuksella [m3/h]
421
Ääniteho tehostuksella [dB(A)]
70
Energiankulutus [W]
295
Ohjaus
Kaukosäädin
Materiaali
Ruostumaton teräs ja valk lasi

Paino ja mitat

Maksimi leveys [mm]
570
Maksimi syvyys [mm]
570
Maksimi korkeus [mm]
450
Pakkauksen leveys [mm]
1120
Pakkaussyvyys [mm]
630
Pakkauskorkeus [mm]
560
Tuotteen paino [kg]
25
Brutto paino [kg]
30

Ominaisuudet

Ohjaus
Kaukosäädin
Tehostustoiminto
Kyllä
Koristevalot
Ei
Ajastintoiminto
Kyllä
Suodattimien puhdistusmuistuttaja
Kyllä
Siirrettävä lähtökaulus
Ei
Sisäänrakennettu kärkitieto
Ei
Himmennin
Ei
Jaksottainen poisto
Ei
Wi-Fi
Ei
Toplink yhteensopiva
Ei
Älykoti
Ei

Tekniset tiedot

Valaistuksen tehokkuus (LE) [lux/W]
10,6
LE-luokka
A+
Värilämpötila [Kelvin]
5300
Lamppujen kulutus [W]
10
Valojen kokonaiskulutus (WL) [W]
10
GFE arvo
69,9
Energiankulutus [W]
295
Virtalähde [V]
230
Energiforbrug standby (Ps) [W]
0,45
Motorforbrug max [W]
275

Muut tiedot

EAN
5703347525087
Rasvasuodattimen tyyppi
Alumiininen suodatin
Suodattimien määrä
1
Aktiivihiilisuodatin saatavilla
Kyllä
Aktiivihiilisuodattimen tuotekoodi
535.10.1000.9
Aktiivihiilisuodattimien määrä
1
Nopeuksien määrä (poislukien tehostus)
3
Valojen määrä
8
Pohjaimu
Ei
Etuimu
Ei
Reunaimu
Kyllä
Asennustapa
Lamppumalli
Ilmanvaihtojärjestelmä
Liesituuletin omalla moottorilla
Väri
Valk
Väri (RAL)
0
Materiaali
Ruostumaton teräs ja valk lasi

Lataukset

Täältä löydät kaikki tämän tuotteen kannalta merkitykselliset asiakirjat

Tuotetiedot

Asennusohje

Käyttöohje

Mittakuva